Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta, ACUZAŢII ŞOCANTE: „Dacian Cioloş a PLAGIAT de la mine TITLUL programului „România 100”! Cioloş ne-a MINŢIT că e tehnocrat şi vrea să fie ales prim-ministru fără să candideze!”
Victor Ponta, ACUZAŢII ŞOCANTE: „Dacian Cioloş a PLAGIAT de la mine TITLUL programului „România 100”! Cioloş ne-a MINŢIT că e tehnocrat şi vrea să fie ales prim-ministru fără să candideze!”

Victor Ponta, ACUZAŢII ŞOCANTE: „Dacian Cioloş a PLAGIAT de la mine TITLUL programului „România 100”! Cioloş ne-a MINŢIT că e tehnocrat şi vrea să fie ales prim-ministru fără să candideze!”

Fostul premier Victor Ponta susţine, pe Facebook, că Dacian Cioloş a plagiat de la el titlul programului „România 100”.

„Ciolos m-a plagiat doar la titlu / restul nu ( inca) – si nici eu pe el! 1. Programul "Romania 100" lansat in 2014 era un proiect national pentru toti romanii , indiferent de optiunea lor politica / cel lansat acum de Dl Ciolos este doar o lozinca politica pentru PNL si USR ( care clar nu reprezinta decat o minoritate) 2. Programul USL din 2012 cu care am candidat la functia de Prim Ministru era un document de sute de pagini, elaborat de sute de oameni in peste 1 an de zile, prezentat si dezbatut in mass media si de public o perioada lunga de timp/ Programul Dlui Ciolos este o adunatura de lozinci de genul "sa fie bine sa nu fie rau" care nu contin de fapt cel mai important aspect : CUM o sa faci ce propui? 3. Eu am anuntat din 2011 ca fac politica si candidez la functia de Prim Ministru sustinut de USL/ Dl Ciolos intai ne-a mintit ca e tehnocrat si sta doar un an ; acum vrea sa fie ales Prim Ministru FARA SA CANDIDEZE 4. Eu am candidat in numele USL pentru a ii reprezenta pe romani / Dl Ciolos comite acea incredibila ticalosie de a isi justifca ambitiile personale prin moartea unor oameni nevinovati la "Colectiv" (in ziua accidentului Dl Ciolos isi bea linistit cafeaua la Bruxelles pe salariul de 20.000 euro primit pentru ca a trecut de la Tariceanu la Basescu fara sa clipeasca)!
Acum inteleg ce ii uneste pe Iohannis cu Ciolos – cinismul si capacitatea de a folosi politic moartea unor oameni nevinovati! Vai de Romania – sau Ghinion?”, se întreabă Victor Ponta, pe Facebook.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: