Evenimentul Zilei > Sport > Victor Pițurcă pregătit să revină pe bancă. Echipa surpriză pe care o va antrena
Victor Pițurcă pregătit să revină pe bancă. Echipa surpriză pe care o va antrena

Victor Pițurcă pregătit să revină pe bancă. Echipa surpriză pe care o va antrena

Fostul selecționer Victor Pițurcă, ajuns la 64 de ani, ar putea reveni în fotbalul românesc, la un an și jumătate de la ultima experiență ca antrenor. Condiția este ca echipa pe care o va prelua să promoveze în Liga 2.

Victor Pițurcă pregătit să revină pe bancă. Plecat de la CS Universitatea Craiova din ianuarie 2020, Pițurcă ar putea lucra din sezonul viitor la CSA Steaua, dacă echipa din Liga 3 trece de baraj și promovează în Liga 2. Anunțul a fost făcut de Adrian Bumbescu, fost coleg cu Pițurcă la Steaua, și un susținător al „militarilor”.

„Eu vorbesc tot timpul cu Piți. Vine din vară sigur dacă promovează! Vine sigur! Vă spun eu că vorbesc în fiecare zi cu el. Mi-a spus așa: «Voi promovați și eu vreau să vă dau o mână de ajutor! Dar în condițiile pe care le pun eu! Vin, dar numai așa!».

Pițurcă vrea să vină ca manager general, dar în condițiile pe care le pune el! Chiar dacă a zis că 90% nu mai antrenează în România, îi era foarte frică de COVID-ul ăsta și nu cred că mai pleacă el nicăieri!”, a declarat Bumbescu pentru Fanatik.

Eu știu că Daniel Oprița vorbește cu Pițurcă. Eu nu am vorbit cu el. Sper să vină la meciul cu FCSB 2. Așa îmi spunea Daniel. Cei de la organizare știu cum va fi posibil să intre în stadion. Este o legendă a Stelei, a declarat George Ogăraru, vineri, la GSP Live.

Meci crucial între CSA Steaua și FCSB 2

Victor Pițurcă pregătit să revină pe bancă. În etapa de sâmbătă, CSA Steaua întâlnește marea rivală din Liga 3, FCSB II.

CSA Steaua și FCSB vor termina pe primele două poziții în seria lor și, aproape sigur, vor evolua în semifinale pentru baraj, cu locurile 1 și 2 din Seria 3.
Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II – Afumați și Mostiștea Ulmu – CSA Steaua. Dacă vor învinge, FCSB și CSA se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai.

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, face tot posibilul să împiedice promovarea rivalilor. El a întărit FCSB 2 cu 8 jucători de la prima echipă: Soiledis, Nedelcu, Tavi Popescu, Niță, Buziuc, Simion, Oaidă, Șut.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: