Fostul meu mare fan Victor Dăncilă, ceva dregător pe merit prin Curtea de Conturi, mi-a dat block pe Facebook după ce a râs de el stiripesurse.ro că mi-a dat primul like la o postare în care făceam un mișto nedemn de ilustra-i mamă. Și să-i cer scuze că nu i-am tradus textul pe înțelesul lui”, a scris Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Dar care a fost postarea de la care a pornit totul? În urmă cu o lună, Ciutacu analiza situația ce se dezvolta în PSD după arestarea lui Liviu Dragnea și lansa mai multe ironii la adresa Vioricăi Dăncilă. Printre altele, aceasta era numită „Neconflictuala”, iar jurnalistul o ironiza pentru felul în care a fost desemnată prim-ministru și felul în care a ales să decidă anumite demiteri după dispariția din partid a lui Liviu Dragnea.

Salut din tot suflețelul meu mic și meschin epurarea în bloc a camarilei Dictatorului cu Mustață. Pentru că d-aia merge țara prost. Și mi se pare firesc că deciziile de eliberare în funcție sunt semnate de Neconflictuală. Care, ea singură, a fost numită, în pofida opoziției Titanului din Teleorman, după ce a câștigat Olimpiada de Premieri. Și care, tot ea, i-a numit în funcții pe demișii de azi crezându-i competenți. Bine că s-a lămurit”, a scris la începutul lui iunie Ciutacu.

 

Te-ar putea interesa și: