Evenimentul Zilei > Social > Victor Ciutacu, reacție promptă după amenzile de la CNA: „Oricât m-ați amenda pentru delict de opinie, nu mă puteți opri‟
Victor Ciutacu, reacție promptă după amenzile de la CNA: „Oricât m-ați amenda pentru delict de opinie, nu mă puteți opri‟

Victor Ciutacu, reacție promptă după amenzile de la CNA: „Oricât m-ați amenda pentru delict de opinie, nu mă puteți opri‟

Jurnalistul a reacţionat după decizia CNA de a aplica postului România TV două amenzi şi o somaţie. Postul TV trebuie să plătească 25.000 de lei pentru mai multe emisiuni moderate de Victor Ciutacu.

Jurnalistul Victor Ciutacu reacţionează la decizia CNA de a aplica postului România TV două amenzi şi o somaţie. România TV are de plătit 25.000 de lei pentru mai multe emisiuni moderate de Ciutacu.

„Întrerup programul de vacanță pentru un scurt anunț important pentru mine: oricât m-ați amenda pentru delict de opinie (a mea sau a invitaților mei), nu mă puteți opri. Și, dacă simțiți nevoia de părerea mea asumată, luați un condei și notați. Dorina Rusu, Mircea Toma, Raed Arafat si Maricel Pacuraru, plus toti sclavii din CNA ai noului regim iohannist sunt niste mizerii”, a postat Victor Ciutacu pe  Facebook.

Două dintre emisiunile lui  Victor Ciutacu au fost sancţionate pentru declaraţiile Dianei Şoşoacă la adresa lui Raed Arafat, şeful DSU. Alte trei emisiuni sancţionate l-au avut ca subiect principal pe Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus.

Sancţiunile primite de România TV

– O amendă de 15.000 de lei la propunerea Dorinei Rusu pentru emisiunile „Punctul Culminant” din 9 februarie şi 22 martie. Cele ediţii au fost reclamate de Raed Arafat, iar în una dintre ele (cea din martie) Diana Şoşoacă a făcut mai multe afirmaţii împotriva şefului DSU.

– O amendă de 10.000 de lei la propunerea lui Mircea Toma pentru emisiunile România TV din 10, 21 şi 22 februarie, în care se discuta despre implicarea lui Maricel Păcuraru în scandalul Romprest – Primăria Sectorului 1.

– O somaţie publică propusă de Dorina Rusu pentru ştirile România TV din 19, 22, 23 şi 27 februarie. Subiectul era Mălin Bot, despre care la RTV s-a spus că ar fi căutat în gunoaie la casa lui George Simion, preşedintele partidului AUR

Cei care au trimis reclamaţii împotriva postului România TV sunt Raed Arafat (şeful Departamentului pentru situaţii de Urgenţă), Maricel Păcuraru (patronul Realitatea Plus) şi Mălin Botrnalistul .

Jurnalistul Victor Ciutacu moderează emisiunea Punctul culminant de la postul România TV și are invitați care comentează știrile fierbinți ale zilei.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: