Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ciutacu ironizează lupta pe putere dintre PNL și USR PLUS. Cum a râs jurnalistul de politicieni
Victor Ciutacu ironizează lupta pe putere dintre PNL și USR PLUS. Cum a râs jurnalistul de politicieni

Victor Ciutacu ironizează lupta pe putere dintre PNL și USR PLUS. Cum a râs jurnalistul de politicieni

Cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu a lansat o serie de ironii pe tema luptei pe ciolan dintre PNL și USR PLUS. Pe o rețea de socializare, realizatorul TV a avut „numai cuvinte de laudă” la adresa unui Rareș, Chirilă sau trotinetarilor.

Ieșirile, tot mai comice, în ultima perioadă ale prim-vicepreşedintelui PNL, Rareș Bogdan, au fost taxate în stilul caracteristic, de jurnalist.

„Amendă că l-au supărat”

„Inegalabilul Rareș Number One îi anunță pe sexomarxiști că, dacă se întorc cumva la guvernare, le ia două ministere cu bani. Amendă, că l-au supărat cu imaturitatea și pretențiile lor.

În lumea interlopă, atunci când vrei să pedepsești unul care a încălcat regulile ori s-a băgat unde nu trebuie, trimiți bombardierii să-i dea amendă. Pe ce motiv? „Mi-a speriat porcul”, spre exemplu…”, a scris Victor Ciutacu, pe pagina sa de socializare.

Mai mult, Ciutacu le-a atras atenţia #reziştilor, la începutul lunii, că îşi pierd fanii: „Nu vedeți că nici măcar Chirilă nu se mai ostenește să iasă pentru voi?”.

Ciutacu a dat de pământ și cu „trotinetarii”

Victor Ciutacu îi critică virulent pe cei din USR PLUS într-un comentariu pe marginea crizei politice generată de dorința acestora de a-l demite pe premierul Florin Cîțu prin moțiune de cenzură, scrie România TV.

„După ce au tăcut ca căcații-n tufe când au apărut documentele trecutului infracțional al lui Cîțu, trotinetarii și-au amintit subit că ratatul e și pârnăiaș, și țepar. Și urlă că PSD, partidul căruia numai că nu i-au dat foc la sediu, nu vrea să-i ajute să scape de făinos și să se întoarcă magicienii la cașcaval. Plus că mârâie nervos la fostul stăpân Iohannis. Marș la coteț, secta lu’ gleznuțe fine! Scoateți rujurile, fardurile și poșetele din rastel și ieșiți la luptă în Piața Victoriei. Sau nu mai vine nimeni după voi, că a retras securitatea multinaționalii în garnizoană și rămâne marele actor mic Manole să bea și să vorbească singur? Nu vedeți că nici măcar Chirilă nu se mai ostenește să iasă pentru voi?”, a mai scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: