Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ciutacu îi demască pe jurnaliștii care scriu după comandă. Numele lor sunt extrem de cunoscute. FOTO
Victor Ciutacu îi demască pe jurnaliștii care scriu după comandă. Numele lor sunt extrem de cunoscute. FOTO

Victor Ciutacu îi demască pe jurnaliștii care scriu după comandă. Numele lor sunt extrem de cunoscute. FOTO

Într-o postare pe social media, Victor Ciutacu îi demască pe jurnaliștii Tolontan, Grădinaru şi Pantazi, care au scris articole izbitor de asemănătoare, lăsând să se înțeleagă că au fost scrise după punctaj.

Jurnalistul Victor Ciutacu are câteva îndoieli cu privire la cele trei articole scrise de Cătălin Tolontan, Magda Grădinaru şi Cristian Pantazi. În opinia sa, crede că sunt scrise la comandă.

Victor Ciutacu: Trei publicații diferite, trei editoriale diferite, trei autori diferiți (Tolontan, Grădinaru, Pantazi), aceeași zi, aceeași temă, acelaşi punctaj. E o campanie pe care o vede şi un orb. Mişto e că, la ocazii d- astea, vezi care al cui e şi la a cui comandă răspunde, pe linie civilă, fireşte… a scris jurnalistul pe contul său de socializare.

În imaginea de mai jos, Victor Ciutacu prezintă câteva pasaje scrise de cei trei autori, dar care au același mesaj şi nu are cum să nu pară a fi redactat în urma unui punctaj primit, menționează jurnalistul România TV.

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cătălin Tolontan a atacat România TV şi Antena 3

Cătălin Tolontan: Într-o analiză intitulată ”Cine îngenunchează România”, pe care am publicat-o luni în Libertatea, am încercat să explicăm indiciile comportamentului coordonat al comentariilor conspiraționiste pe rețelelele sociale. „Organizarea haosului” a început încă de acum aproape doi ani și a fost sprijinită de expunerea la televiziuni a vedetelor care au negat existența COVID. În special Antena 3 și la România TV au promovat aceste personaje, a scris jurnalistul.

Un alt articol izbitor de asemănător este scris de Magda Grădinaru

Magda Grădinaru: Din punct de vedere social, România este un obiect de studiu pentru etnografie și sociologie. O țară pixelată, cu falduri de neîncredere și obișnuință de a fenta statul, ca metodă de autoapărare, în care locul autorității a fost luat de o televiziune de cazarmă, România TV, și totuși nu acolo e mostruozitatea, ci în felul în care politicienii s-au asigurat că instituțiile publice nu vor mai funcționa, nu își vor mai face treaba și vor tăia toate punțile între oameni şi autoritate. În cazul România TV, CNA este instituția redusă la mediocru, a scris jurnalista aracând în acelaşi mod ca Tolontan aceeaşi televiziune.