Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ciutacu, dezlănțuit. I-a întrebat pe Victor Ponta şi George Simion dacă s-au drogat. „Cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta”
Victor Ciutacu, dezlănțuit. I-a întrebat pe Victor Ponta şi George Simion dacă s-au drogat. „Cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta”

Victor Ciutacu, dezlănțuit. I-a întrebat pe Victor Ponta şi George Simion dacă s-au drogat. „Cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta”

Inspirat de jurnalistul care l-a întrebat pe Florin Cîţu dacă s-a drogat, Victor Ciutacu a luat la întrebări invitații din emisiunea sa, punându-le cea mai incomodă întrebare: Dacă s-au drogat vreodată.

Reamintim că P’premierul Florin Cîțu nu a dorit să spună dacă a consumat sau nu a consumat droguri, afirmând că este o întrebare fără sens. Refuzul premierului de a răspunde vine după ce în cursul zilei, întrebat despre același subiect, a zis că este „o întrebare tâmpită”.

Insistențele reprezentanților presei pe acest subiect încep să îl irite pe Florin Cîţu, care refuză cu obstinație să răspundă întrebării, chiar dacă imagina îi este afectată.

Dacă Floirn Cîţu a refuzat să răspundă tranșant la această întrebare, iar liderul AUR  George Simion nu au ocolit răspunsul în emisiunea lui Ciutacu, unde a realizat un sondaj printre invitaţii România Tv referitor la consumul de droguri.

Victor Ponta, despre consumul de droguri

Întrebat de Victor Ciutacu, la Punctul Culminant, dacă s-a drogat vreodată, fostul premier Victor Ponta a fost categoric: „Nu, categoric, dar cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta. Vă anunţ cu durere în suflet că nici nu am fost arestat în America, nici în Franţa”.

Aceeaşi întrebare i-a fost pusă şi lui George Simion, prezent şi acesta la România TV, dar şi acesta a negat că ar fi utilizat vreodată substanţe interzise. „Niciodată, spre deosebire de premierul nostru, din câte se pare”, a spus liderul AUR, la întrebarea directă a lui Victor Ciutacu.

Întrebările vin după ce s-a descoperit că Florin Cîțu a fost prins băut la volan în SUA, când avea 29 de ani, și a fost condamnat la două zile de închisoare cu executare.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „ar fi imagini cu Florin Cîțu în timp ce consumă droguri”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, un aprig contestatar al lui Florin Cîțu, chiar din tabăra puterii, a spus recent că ”ar fi imagini cu Florin Cîțu în timp ce consumă droguri”.

Întrebat la TVR1, de ce l-a iritat întrebarea despre droguri, Florin Cîțu a răspuns: Pentru că sunt întrebări care nu își au rostul. Nu pot să întrebi chiar orice mai ales când sunt lucruri foarte importante de care vorbeam, vorbeam de situația românilor din Kabul. Cred că avem cu toți discernământ când vorbim de situația unor oameni disperați să ajungă acasă să ne păstrăm totuși respectul ce întrebări punem despre această situație.

Subiectul substanțelor interzise pe care le-ar consuma Florin Cîțu s-a aprins în opinia publică din România după scandalul în care a fost dezvăluit faptul că actualul Premier al României a fost arestat în SUA, după ce a condus o mașină sum influența unor substanțe interzise.

Dincolo de consumul de alcool, înainte de a se urca la volan, pe care Cîțu l-a recunoscut, este vehiculată și ipoteza consumului de droguri.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: