Evenimentul Zilei > Sport > Viciul de milioane de euro. Un fotbalist român, prins în „boala bogaților”. Pe ce dă banii
Viciul de milioane de euro. Un fotbalist român, prins în „boala bogaților”. Pe ce dă banii

Viciul de milioane de euro. Un fotbalist român, prins în „boala bogaților”. Pe ce dă banii

Mirel Rădoi este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România, dar ca fiecare om, are și el „viciul” său.

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul echipei naționale, a asistat la meciul FC Voluntari – Sepsi 2-0, acesta având o apariție spectaculoasă în parcarea stadionului „Anghel Iordănescu”.

Mare pasionat al mașinilor de lux, Mirel Rădoi a venit la stadion cu un Rolls-Royce Cullinan, un SUV lansat în 2018, al cărui preț de achiziție depășește 300.000 de euro. A fost pentru prima oară când Rădoi e văzut în spațiul public la volanul acestui bolid.

Modelul condus de Mirel Rădoi are un motor V12 de 6,75 litri și oferă 571 CP și 850 Nm. Cuplul maxim este atins de la 1.600 de rotații pe minut. Transmisia e automată, iar viteza maximă e de 250 km/h. Accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 5.2 secunde.

Fostul fundaș adus de Victor Pițurcă de la Electroputere la Steaua e un împătimit al mașinilor scumpe.

De altfel, în urmă cu o lună, selecționerul primei reprezentative mărturisea că din totalul sumei de 15 milioane de euro câștigată din fotbal, șase milioane a cheltuit numai pe mașini.

„Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, spunea recent Mirel Rădoi, un veribabil împătimit al achizițiilor de lux.

Rădoi a fost numit selecționer după ce Cosmin Contra a plecat de la echipa națională. Antrenorul de 39 de ani nu a apucat însă să debuteze pe banca primeri reprezentative a României.


În aprilie, Rădoi a fost suprins la volanul unui model Mercedes – Benz AMG GT 63 S 4 – Door Coupe, echipat cu un motor V8 twin-turbo cu transmisie automata de 639 de cai putere și un cuplu maxim de 900 Nm, care permite o accelerare de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde și o viteză maximă limitată la 315 km/h. Limuzina costă în jur de 200.000 de euro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: