Evenimentul Zilei > Monden > Viaţa unei megavedete din România a ajuns un chin! Un nou caz Costin Mărculescu?
Viaţa unei megavedete din România a ajuns un chin! Un nou caz Costin Mărculescu?

Viaţa unei megavedete din România a ajuns un chin! Un nou caz Costin Mărculescu?

Ceea ce i se întâmplă în prezent unuia dintre foştii milionari ai României, Irinel Columbeanu, aduce aminte de povestea tragică a actorului Costin Mărculescu.

Păstrând proporţiile, mărirea şi decăderea lui Costin Mărculescu seamănă cumva cu situaţia din prezent a lui Irinel Columbeanu.

La fel ca actorul care a decedat în urmă cu peste două luni, şi Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască în chirie, iar problemele financiare se adâncesc de la o zi la alta.

Altădată un milionar care avea o vilă somptuoasă la Izvorani şi multe proprietăţi imobiliare, Columbeanu a ajuns să stea într-un apartament cu două camere.

Altădată un colecţionar al unor maşini de lux care atrăgeau toate privirile, el a ajuns că conducă o maşină la mâna a doua şi care nu valorează mai mult de 5.000 euro.

Altădată un prosper om de afaceri, Columbeanu e falimentar şi executat silit de bănci, averea lui năruindu-se de la an la an până la pragul în care a ajuns acum.

Pentru a mai face rost de bani, Irinel Columbeanu a acceptat chiar să apară într-un reality show de la Kanal D, dar această mutare n-a avut mare efect în viaţa lui.

În contextul în care sărăcia devine din ce în ce mai prezentă în viaţa lui, fostul milionar a mai primit o lovitură cruntă: a fost părăsit de iubita mai tânără cu 40 de ani.

Conform impact.ro, Oana Cojocaru l-a lăsat pe omul de afaceri la finalul unei relaţii de 3 ani. Perioadă în care el a mai avut nişte fonduri, probabil…

N-ar fi prima femeie care îl părăseşte pe Columbeanu din diverse motive. În presa tabloidă sunt cunoscute relaţiile sale cu Anna Lesko şi Monica Columbeanu.

Apropiații lui Irinel Columbeanu au mărturisit că și iubita cu 40 de ani mai tânără decât el l-ar fi părăsit.

Oana și Iri se cunoscuseră în urmă cu aproape trei ani. Și au început o relație, oarecum controversată.

„El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă.

Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, au declarat sursele impact.ro.

sursa: impact.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: