Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai importantă femeie din viața lui Dragnea nu este Irina. S-a aflat secretul
Cea mai importantă femeie din viața lui Dragnea nu este Irina. S-a aflat secretul

Cea mai importantă femeie din viața lui Dragnea nu este Irina. S-a aflat secretul

Vestea condamnării lui Liviu Dragnea la închisoare a fost grea de primit, fără doar și poate, pentru membrii familiei fostului lider al social-democraților și apropiați. Politicianul a vorbit în repetate rânduri despre condițiile în care a fost încarcerat pe durata celor doi ani și două luni, acuzând o „dictatură feroce” în România. Nu doar Irina Tănase, iubita politicianului, a fost despărțită de Liviu Dragnea, ci și fiica sa, pe nume Alexandra.

Alexandra Dragnea s-a mai aflat în atenția opiniei publice de câteva ori. Tânăra în vârstă de 25 de ani are un iubit celebru, Alex Mațaev, fost concurent la show-ul de talente X Factor. Cei doi îndrăgostiți au o relație din anul 2013, deci formează un cuplu de opt ani de zile. Ce a făcut, însă, Alexandra Dragnea în timp ce tatăl său se afla după gratii?

Ce a făcut Alexandra în timp ce Liviu Dragnea era în închisoare

Alexandra Dragnea, precum și iubitul ei, Alex Mațaev, originar din Republica Moldova, sunt foarte discreți când vine vorba de viața personală. Atât cât pot, încearcă să-și păstreze bucuriile și tristețile departe de ochii publicului. Pe rețelele de socializare, din când în când, cei doi postează fotografii în care apar împreună.

În timp ce Liviu Dragnea stătea după gratii, fiica fostului lider PSD s-a concentrat pe formarea profesională, spun unele voci. Alexandra Dragnea a cochetat, se pare, în repetate rânduri, cu modellingul, o afacere cu succes pe piață, de altfel. Și cum la o astfel de muncă este importantă seriozitatea, talentul și frumusețea, se pare că fiica lui Liviu Dragnea a fost cu adevărat marcată de acest domeniu. Pe lângă aceste calități, Alexandra îl susține în toate proiectele pe iubitul său, potrivit cancan.ro.

Cum s-a schimbat viața fiicei lui Liviu Dragnea după X Factor

Alex Mațaev și-a declarat iubirea sinceră pentru fiica lui Liviu Dragnea în videoclipul piesei „Cu capul în nori”, de altfel, un gest care a atras laude din partea fanilor artistului, dar și critici mai puțin plăcute.

Pentru acest clip, Alex Mațaev a hotărât să filmeze acasă la iubita sa. După ce a fost lansat videoclipul, artistul a fost „îngropat” în comentarii răutăcioase, mulți dintre cei care au comentat spunând despre locația aleasă că a fost „cumpărată din banii statului”.

„Casa asta e a condamnatului definitiv Dragnea, nu?”, „Asta nu e Alexandra Dragnea si proprietatea lu taticu cu bani furati de la stat???”, „Prea multa minte evident nu ai.. sa iti distrugi cariera din start prin asocierea cu aceste personaje. Pacat de tine, dar ti-ai facut-o cu mana ta”, „Cum e la livache acasă? Cariera ți-ai făcut-o praf…dar e ok…ai banii lui. Te-ai făcut membru de partid?”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: