Evenimentul Zilei > Actualitate > DECIZIA Mirabelei Dauer care i-a schimbat TOTAL viața. Vedeta, MĂRTURII EMOȚIONANTE după operația suferită!
DECIZIA  Mirabelei Dauer  care i-a schimbat TOTAL viața. Vedeta, MĂRTURII EMOȚIONANTE după operația suferită!

DECIZIA Mirabelei Dauer care i-a schimbat TOTAL viața. Vedeta, MĂRTURII EMOȚIONANTE după operația suferită!

După o perioadă destul de nefastă din punct de vedere medical, Mirabela Dauer și-a revenit. Cu zâmbetul pe buze, cu același pozitivism cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului, artista ne-a mărturisit că se simte mult mai bine și că are grijă să rămână la fel de optimistă. Și că viața i s-a schimbat total de când a părăsit Capitala, decizie pe care a luat-o acum câțiva ani.

Începutul de an a fost unul destul de greu pentru Mirabela Dauer. După ce a ajuns de urgență la spital, artista a descoperit că are o formațiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi. Pentru a elimina orice problemă, medicii i-au recomandat extirparea rinichiul care nu mai funcționa.

Chiar dacă are 70 de ani, Dauer s-a conformat și a acceptat să fie suspusă unei intervenții chirurgicale. Au trecut patru luni de atunci și Mirabela Dauer arată extrem de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Dovada vine chiar de la ea, care, cu zâmbetul pe buze, ne-a povestit cum se mai simte și de unde își ia resursele pentru a fi atât de optimistă, potrivit informațiilor libertatea.ro.

„Mă încarc de la oameni, să știi. Oamenii îmi dau energia pozitivă, grădina mea, cățeii mei, prietenii mei. Prietenii adevărați. Nu am foarte mulți, îi număr pe degete așa. Viața la curte este minunată. La flori eu nu prea sunt pricepută și, decât să le stric, mai bine nu mă bag, dar am prietenele mele care se pricep la chestia asta și vin să le plantăm. Eu merg, le cumpăr, dau indicații prețioase, unde să le pună, cum să le aranjeze. Este o minune să le ai în curte”, ne-a povestit cântăreața.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: