Evenimentul Zilei > Monden > Viața lui Smiley s-a schimbat radical. „Mai responsabil și mai optimist”
Viața lui Smiley s-a schimbat radical. „Mai responsabil și mai optimist”

Viața lui Smiley s-a schimbat radical. „Mai responsabil și mai optimist”

După venirea pe lume a micuței Josephine, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat radical. Tatăl este topit după fiica lui și s-a transformat, în patru luni.  El a povestit și cum a fost la botezul fiicei sale.

Smiley a dat tot din casă la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a povestit că și-a intrat perfect în rolul de tătic, care-l prinde de minune. De patru luni, de când Josephine Ana a venit pe lume, cântărețul a învățat să schimbe scutece, să adoarmă copilul și chiar a ajuns să improvizeze cântecele pentru cea mică, pentru a o liniști. Josephine este un copil cuminte și, la patru luni, micuța a fost deja mutată în camera ei.

„Bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată”

„Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu prea mai doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură, în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”, a spus Smiley, potrivit click.ro.

„A țipat puțin când a băgat-o în apă”

Micuța Josephine a fost botezată duminică, 20 iunie, într-un cadru intim, cu mare discreție. Smiley a făcut, cu acest prilej, și primele declarații despre creștinarea micuței. „În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală. Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață”, a adăugat artistul, la Pro TV.

După slujba de la biserică, prin care Josephine Maria a devenit creștină, Smiley și Gina Pistol i-au invitat pe apropiații lor într-un loc retras, departe de București. Este vorba despre un local din Corbeana, Paradisul Verde.