Daily Mail scrie că o săptămână de cazare în vila de lux în care sunt găzduiți soții Cameron costă cel puțin 11.000 de lire sterline iar zborurile spre insulă sunt limitate, ceea ce face din Corsica un loc exclusivist.

 

Bustul pufos al fostului premier a stârnit comentarii răutăcioase din partea jurnaliștilor britanici care au insinuat că s-ar fi consolat mâncând după plecarea din Downing Street 10.

 

”David Cameron obișnuiește să alerge dar se pare că în ultima vreme și-a cam neglijat regimul alimentar și programul de fitness. Oricum, nu e genul de persoană care la cină să se mulțumească doar cu o mică gustare”, a precizat pentru Daily Mail expertul în fitness Max Willcocks.

De altfel, chiar David Cameron se descria pe el însuși drept un ”alergător între două vârste, ușor supraponderal” și lăuda disciplina soției sale, Samantha, care reușește, în mod admirabil, să-și controleze greutatea corporală.

Tot Daily Mail mai scrie că familia Cameron (2 adulți și 4 copii) a venit însoțită de un anturaj destul de numeros, dar și de cel puțin patru bodyguarzi, unul dintre aceștia patrulând în permanență apele pe parcursul bălăcelii fostului premier.

Te-ar putea interesa și: