Evenimentul Zilei > Monden > Viața lui Axinte de la „Vacanța Mare” a luat o întorsătură neașteptată: „Mătur și străzile. Nu mi-e rușine”
Viața lui Axinte de la „Vacanța Mare” a luat o întorsătură neașteptată: „Mătur și străzile. Nu mi-e rușine”

Viața lui Axinte de la „Vacanța Mare” a luat o întorsătură neașteptată: „Mătur și străzile. Nu mi-e rușine”

Viața faimosului actor din „Vacanța Mare” s-a schimbat la 180 de grade. Florin Petrescu a renunțat la micile ecrane și a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Vedeta a fost acuzată de șantaj și este nevoită să facă 60 de ore de muncă în folosul comunității.

Actorul Florin Petrescu a recunoscut acuzațiile de șantaj și a dat primele declarații după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare. Acum un an, bărbatul a recunoscut a fost implicat în acuzațiile care i s-au adus în 2012.

A primit închisoare cu suspendare

Axinte de la „Vacanța Mare” a primit doi ani de închisoare cu suspendare, dar și 60 de zile de muncă în folosul comunității. Actorul a declarat nu a făcut încă orele de muncă și nu îi este rușine cu verdictul pe care l-a primit.

’Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!’, declarat actorul, pentru playtech.

Decizia judecătorească pe care a primit-o actorul:

„Condamnă inculpatul Petrescu Ion la pedeapsă principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”, se arată în decizia judecătorească.

„În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion presta o muncă neremunerata în folosul comunităţîi, pe o perioadă de 60 zile, fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţiune Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul presta munca neremunerata în folosul comunităţîi”, se mai arată în decizia respectivă.

De ce a fost arestat Axinte?

Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu despre o sumă mare de bani și a fost pus -l șantajeze pe acesta. Daca Florin Securea nu accepta sponsorizeze emisiunea în 2012, actorul avea publice informații în exclusivitate despre fostul director.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: