Viata dupa moarte. Omul află secretele Universului în tranziția către viața de apoi

Viata dupa moarte. Omul află secretele Universului în tranziția către viața de apoi

Viața după moarte există sau este doar o închipuire a minții noastre?

Viata dupa moarte Secretele Universului. Noi mărturii privind existența vieții după moarte. Un OM care a fost în moarte clinică crede că a simțit trecerea în „cealaltă parte” și a devenit în scurt timp conștient de tot, inclusiv de rotația Pământului.

Întrebările legate de moartea noastră reprezintă unul dintre cele mai mari mistere pentru omenire. Deși nu există dovezi care să arate că există o viață după moarte, mulți oameni susțin că au dovezi și povestesc. O astfel de persoană este un bărbat pe nume Randall, care a avut luat contact cu moartea în urma unui atac de cord. Randall a murit pentru scurt timp și, în timp ce era în această stare, susține că își poate aminti trecerea în presupusa viață de apoi.

Omul a devenit conștient de toate lucrurile universale și crede că i s-au oferit cunoștințe intense temporare în timp ce era salvat de paramedici. Cum ar fi masa și mișcarea Pământului. „Nu a fost ca și cum m-aș fi dizolvat, ci mai degrabă ca și cum m-aș fi deconectat sau aș deveni nesincronizat cu universul. Eram calm, conștient de toată lumea din jurul meu și de ceea ce făceau. Știu că nu eram conectat la corpul meu. Eram în drum spre altundeva, dar nu există cuvinte care să o descrie. Știu doar că eram în drum spre următorul tărâm. Nu m-am speriat, ci am acceptat-o ​​foarte mult, deoarece aceasta a fost doar o tranziție”

Ne puteți urmări și pe Google News

Viata dupa moarte. Un mister științific

Faptul că există o viață de dincolo este un mister, dar unii oameni de știință cred că sunt tot mai aproape de a dezlega misterele experiențelor aproape de moarte.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au indus clinic un stop cardiac la șobolani, în timp ce monitorizau simultan activitatea creierului. Au fost uimiți când au descoperit că activitatea creierului a crescut în ultimele 30 de secunde din viața lor. Jimo Borjigin, Profesor asociat de fiziologie moleculară și integrativă și profesor asociat de neurologie, a declarat: „Acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului pe moarte. Am vrut să vedem dacă experiența vieții după moarte provine din activitatea creierului. Corelațiile neuronale ale conștiinței ar trebui să fie identificați la oameni sau animale chiar și după încetarea fluxului sanguin cerebral."

În esență, dacă creierul este mai activ, s-ar putea avea viziuni vii, ceea ce îi va face să creadă că au văzut viața de apoi. Dr. Borjigin a adăugat: „Presupunerea că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul stopului cardiac a fost confirmată cu datele din studiu”.

Deci există viata dupa moarte?

"Creierul este un computer care inceteaza sa functioneze cand componentele sale se strica ", spunea în 2011 Stephen Hawking, cel mai cunoscut om de stiinta britanic, intr-un interviu pentru The Guardian .

"Pentru computere stricate nu exista nici rai, si nici viata dupa moarte ", mai scria cunoscutul savant care adauga ca aceste concepte sunt doar menite sa aduca alinare celor care se tem de moarte.

Stephen Hawking, cunoscut pentru teoriile sale despre gaurile negre si despre nasterea universului, este paralizat de la 21 de ani si i se spusese de atunci ca nu mai are multi ani de trait. Insa, a ajuns la 69 de ani si a profitat din plin de viata, iar ideea ca ar putea muri nu il sperie.

"Am trait cu spectrul unei morti timpurii in ultimii 49 de ani si nu imi este frica de moarte, dar nici nu ma grabesc sa mor fiindca mai am atat de multe de facut. Privesc creierul ca fiind un computer care nu va mai functiona atunci cand componentele sale se vor strica. Insa nu exista rai sau viata de dupa moarte pentru computere stricate, acestea sunt doar basme pentru oamenii care se tem de intuneric". Stephen Hawking a decedat în 2018.

Viata dupa moarte Secretele Universului. Lucruri la care încă nu avem răspuns.