Un medic care a fost în moarte clinică a confirmat că viața după moarte există. Aceasta și-a făcut publică povestea pe site-ul Fundației Near-Death Experience. Ea a dezvăluit că incidentul „pe deplin plăcut” și „suprarealist” a avut loc în timpul nașterii.

„Al doilea fiu al meu era pe cale să se nască. Am fost la spital și personalul m-a pregătit pentru o intervenție chirurgicală, făcând-mi o injecție în coloana vertebrală. La scurt timp după aceea, i-am spus anestezistului că am probleme cu respirația. El mi-a răspuns că situația se va îmbunătăți și mi-a pus masca de oxigen”.

Viața după moarte există, susține un medic! Poveste uluitoare. Cum s-a derulat experiența

După ce i-a fost pusă masca de oxigen, femeia spune că a intrat „într-o altă lume”.

„După ce am fost anesteziată, m-am văzut într-o clinică de lângă casa noastră. Eram copil și mama mă ducea acolo ori de câte ori mă îmbolnăveam.

„La început, m-am văzut lângă ușa casei noastre. Nu a fost nevoie să merg prin clinică, pentru că într-o clipită am fost acolo. Stăteam pe un scaun sau pe o bancă, așteptând rândul meu. Erau mulți oameni care stăteau la coadă, care purtau costume gri. Nu le puteam vedea fețele și nici măcar nu vedeam dacă erau bărbați sau femei.

„Pământul era acoperit cu iarbă verde. Dar culoarea verde este greu de explicat, deoarece nu o mai văzusem până acum. Mai degrabă era mai degrabă o junglă magică. M-am simțit atât de bine și am vrut să merg acolo”, a scris medicul.

„M-am dus la recepție pentru a afla de ce nu eram chemată. Am întrebat: ”De ce nu mă lași să intru?” Omul din fața mea a spus: ”Uită-te la toți acești oameni care stau aici de ore întregi. Nu este rândul tău încă. Du-te, așează-te și te vor suna”, a spus femeia. Aceasta a declarat că acela a fost momentul în care a revenit la starea ei conștientă.

„Mi-am auzit medicul strigându-mi numele. Toți au fost fericiți și am simțit o durere severă în piept”, mai scrie medicul, scrie Express.co.