Evenimentul Zilei > Monden > Viața bate filmul. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a despărțit de iubit
Viața bate filmul. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a despărțit de iubit

Viața bate filmul. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a despărțit de iubit

Povestea de dragoste dintre fosta soție a lui Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu și Cătălin Șerbănescu, s-a încheiat. Deși cei doi îndrăgostiți au fost surprinși recent de către paparazi, înlănțuiți pe plajă, apropiații lor spun că despărțirea era inevitabilă.

Primul semn că Mihaela și iubitul ei și-au spus adio a fost chiar modifiarea statutului pe paginile de socializare, unde fosta soție a lui Mădălin Ionescu a anuntat că este singură din nou. Ceva mai „generos” a fost Cătălin, care le-a spus prietenilor săi de pe internet: „Culmea singurătății: să n-ai nici fostă iubită!”. Motivul pentru care s-a ajuns la această ruptură, după un an de relație, ar fi ”suferințele vechi” pe care i le-ar fi provocat el, susțin chiar apropiații acestuia. Asta deși imaginile cu ei surprinse recent la mare arătau cu totul altceva.

O frumoasă poveste de dragoste

Pentru Mihaela, Cătălin Șerbănescu, om de afaceri, șef într-o corporație, a fost primul bărbat cu care s-a afișat oficial la 11 ani după despărțirea de celebrul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Mihaela și Cătălin se pare că și-au început relația în urmă cu aproximativ un an. Relația lor ar fi fost foarte intensa, martore fiind și fotografiile pasionale postate de cei doi pe rețelele de socializare.

Bruneta și iubitul ei au fost împreună în mai multe vacanțe de vis, cum ar fi o vacanță în Egipt, sau unele escapade la malul mării, unele dintre ele fiind pozate chiar de paparazii Cancan, dar și alte excursii prin țară. Una dintre excursii, postată pe Internet chiar de către cei doi amorezi, este cea în care cei doi au împlinit în luna aprilie „șase luni de magie” și au sărbătorit aniversarea la Veneția. Dar nu la Veneția din Italia, ci la Veneția de Jos.

Mihaela nu duce lipsă de curtezani

Mihaela este o femeie frumoasă și mai ales datorită pozelor foarte îndrăznețe de pe rețelele de socializare, este curtată de foarte mulți barbați, unii dintre ei, vedete sau oameni de afaceri. În ciuda aluziilor numeroase ale domnilor care o curtează asiduu, bruneta răspunde prin glume, dând de înțeles că este o persoană greu de cucerit, inteligentă și cu simțul umorului, scrie Cancan.