Șirul problemelor în care Mickey Paulk a intrat a început după ce acesta a lovit mașina unuia dintre oamenii legii, iar apoi nu a oprit la semnalele autorităților. În urma unei urmăriri ca în filme, acesta a fost arestat, dar surprizele au apărut în momentul în care domiciliul individului a fost percheziționat.

În arsenalul lui Paulk au fost găsite arme, muniție, droguri și… o veveriță. Partea șocantă vine abia acum, căci se pare că animalul nu era unul obișnuit, fiind antrenată să fie agresivă, iar în acest sens acuzatul o hrănea pe aceasta cu metaamfetamină, informează The Independent.

Paulk a negat această acuzație și susține că a crescut veverița încă de când aceasta era pui și că nu ar fi făcut ceva care să-i pună micuței viața în pericol.

Polițiștii au eliberat veverița după ce s-au consultat cu specialiștii și susțin că deși au motive concrete pentru care consideră că animalul era drogat, nu au putut să facă vreun test în acest sens. „Nu am găsit o metodă prin care să testăm veverița fără să îi fi pus acesteia viața în pericol”.

Te-ar putea interesa și: