Evenimentul Zilei > Sport > Veştile rele se confirmă pentru FCSB! Florinel Coman ratează întregul sezon
Veştile rele se confirmă pentru FCSB! Florinel Coman ratează întregul sezon

Veştile rele se confirmă pentru FCSB! Florinel Coman ratează întregul sezon

Florinel Coman s-a accidentat în startul partidei cu Macedonia de Nord şi va lipsi de pe teren o lungă perioadă de timp. Toni Petrea a confirmat deja că jucătorul în vârstă de 22 de ani nu se va afla în lotul FCSB-ului pentru derby-ul de duminică, cu Universitatea Craiova.

Florinel Coman nu a rezistat decât treisprezece minute pe gazon, în meciul de debut al tricolorilor din această nouă campanie de calificare la Campionatul Mondial. Fotbalistul grupării patronate de Gigi Becali necesită, acum, o recuperare lungă şi are şanse mici să mai prindă minute pe parcursul play-off-ului.

Antrenorul principal al noului lider din Liga I, Toni Petrea, a recunoscut, la ultima sa conferinţă de presă, că Florinel Coman va fi indisponibil pentru tot restul acestui sezon. „Florinel Coman a suferit o accidentare destul de gravă şi se pare că sezonul aceste este, din păcate, compromis pentru el” a explicat, cu multă dezamăgire în glas, tehnicianul roş – albaştrilor.

Petrea caută noi soluţii

Chiar dacă admite că pierderea celui supranumit „Mbappe de România” reprezintă o pierdere grea pentru formaţia sa, Toni Petrea e convins că are la dispoziţie pe banca de rezerve mai multe opţiuni serioase pentru a-l înlocui pe acesta.

„El e un jucător care, cu siguranţă, ne ajuta şi ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne, acum, decât să căutăm alte soluţii pentru a suplini cumva absenţa lui şi să ne concentrăm pe jocul nostru” a mai adăugat fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

Coman are probleme la muşchii aductori

La scurt timp după încheierea confruntării cu Macedonia de Nord, Coman a fost supus unor prime teste medicale de către doctorii reprezentativei tricolore. Potrivit acestora, jucătorul ofensiv de 1,82 metri are probleme la muşchii aductori.

„În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea staff-ului medical al echipei naţionale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul muşchilor aductori ai coapsei drepte” au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

În cele douăzeci şi opt de meciuri pe care le-a disputat FCSB, în actuala ediţie a campionatului intern, fotbalistul de 22 de ani a bifat doar nouăsprezece prezenţe. Coman şi-a trecut în cont un singur gol, spre deosebire de sezonul precedent, în care a marcat de nu mai puţin de nouăsprezece ori.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: