Vești proaste despre starea lui Michael Schumacher: are pneumonie! Reacția purtătorului de cuvânt al fostului pilot

Vești proaste despre starea lui Michael Schumacher: are pneumonie! Reacția purtătorului de cuvânt al fostului pilot

Presa germană scrie că fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a făcut pneumonie, starea sa îngreunând procesul de scoatere de coma artificială.

"Pneumonia este o boală foarte serioasă și periculoasă deoarece corpul primește mai puțin oxigen și este slăbit", a comentat Heinz Peter-Moecke, doctor la clinica Asklepios din Hamburg.

Un medic de la un spital din Frankfurt a precizat pentru "Blid" că în jur de 30-50% dintre pacienţii care au stat în comă atât cât a stat Schumacher riscă să facă pneumonie.

Doctorii au început să îi administreze antibiotice pentru a trata pneumonia și așteaptă primele rezultate în trei-patru zile. Referitor la acest subiect, Sabine Kehm, purtătorul de cuvând al fostului pilot Michael Schumacher, s-a mulțumit să spună doar că „Nu coentăm speculațiile”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul pilot de 45 de ani este în comă indusă de la sfârșitul lunii decembrie, când a suferit un accident la schi, în stațiunea franceză Meribel.

Soția sa Corinna stă în permanență lângă el, vorbindu-i ore întregi în fiecare zi în speranța de a-l trezi din comă. Din păcate, până în acest moment, eforturile sale au fost zadarnice. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ŞPAGĂ DE UN MILION DE EURO. Kovesi cere Parlamentului ridicarea imunităţii deputatului PSD, Vlad Cosma. Baronul PSD de Prahova, Mircea Cosma, scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA!
  • JURNALISTUL DISPĂRUT. Părinţii lui Andrei Postelnicu sunt convinşi că acesta este în viaţă: "O să apară la momentul potrivit"
  • PAMFLET. Ce a făcut Gâdea după ce s-a aflat că Antena 3 cumpără premii de la americani

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • PAMFLET. Ce a făcut Gâdea după ce s-a aflat că Antena 3 cumpără premii de la americani
  • O fetiţă de 11 luni a fost ucisă de un câine! Micuţa a murit sfâşiată, în chinuri groaznice: Nu pot să cred că îngerul meu nu mai e - FOTO
  • Dans popular ROMÂNESC, executat de doi patinatori americani | VIDEO