Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești bune venite de la ANAF. Mulți români ar trebui să afle de aceste „chilipiruri”
Vești bune venite de la ANAF. Mulți români ar trebui să afle de aceste „chilipiruri”

Vești bune venite de la ANAF. Mulți români ar trebui să afle de aceste „chilipiruri”

Mașini atractive vor fi scoase la licitație de ANAF, după ce au fost puse sub sechestru din cauza datoriilor.

Autoutilitare de la 3.5o0 de euro

Compartimentul județean de valorificare bunuri Argeș, cu sediul în Pitești, va mai scoate la licitație, începând cu data de 16 noiembrie, următoarele autovehicule:

– Autoutilitară Mercedes-Benz Sprinter 416 CDI, fabricată în 2003, cu 310.000 de kilometri la bord. Autovehiculul are motor 3 litri diesel, o copie a certificatului de înmatriculare, nu are carte de identitate și necesită revizie. Prețul de pornire este de 25.500 de lei.

– Autoutilitară Volkswagen Crafter, motor de 2,5 litri diesel, fabricată în 2007. Autovehiculul are 240.000 de kilometri la bord, necesită revizie, are certificat de înmatriculare, dar nu are carte de identitate. Prețul de pornire este de 21.150 de lei.

– Autoutilitară Ford Transit, motor diesel de 2,4 litri, an de fabricație 2005, cu 255.000 km la bord. Autovehiculul este uzat, necesită revizie, are certificat de înmatriculare, dar nu și carte de identitate. Prețul de pornire este de 17.475 de lei.

Citroen C5 la 900 de euro

Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.2, Compartimentul regional de valorificare bunuri confiscare în materie penală Galați, cu sediul în Galați, scoate la licitație, începând cu 9 noiembrie, următoarele autoturisme:

– Audi A4, an de fabricație 1995, caroserie berlină. Autoturismul are un motor de 1,8 litri pe benzină și transmisie manuală, însă nu a putut fi pornită. Mașina este depozitată în municipiul Constanța, iar prețul de pornire este de 1075 de lei (TVA inclus).

– Citroen C5, an de fabricație 2007, caroserie berlină. Autoturismul are un motor diesel și este de culoare gri. Se află la Poliția de Frontieră Galați. Prețul de pornire este de 4.550 de lei (TVA inclus).

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: