Evenimentul Zilei > Monden > Vești bune pentru iubitorii filmelor cu mafioți. Apare o nouă versiune a filmului Nașul III l
Vești bune pentru iubitorii filmelor cu mafioți. Apare o nouă versiune a filmului Nașul III l

Vești bune pentru iubitorii filmelor cu mafioți. Apare o nouă versiune a filmului Nașul III l

Iubitorii filmelor cu mafioți vor putea viziona, începând cu luna decembrie, o nouă variantă a ultimei părți a celebrului film „The Godfather: Part III” („Naşul III”).

Reprezentanții studiourilor Paramount au anunțat că vor lansa o nouă versiune a ultimului film din celebra trilogie cu mafioţi regizată de Francis Ford Coppola, conform AFP.

Lansat în 1990, ca o continuare a primelor două pelicule ale trilogiei, considerate filme clasice ale cinematografiei de la Hollywood „ Nașul III” nu a fost primit foarte bine de critici și de specialiști. Mulți s-au declarat dezamăgiți de final, după primele două părți. Ba chiar și regizorul Francis Ford Coppola s-a dezis de o parte a muncii sale.

Drept urmare, filmul va fi remontat într-un stil considerat mai respectuos față de „faţă de viziunea originală a regizorului şi a scenaristului – Mario Puzo.

„Pentru această versiune, am creat un nou început şi un nou sfârşit, am rearanjat anumite scene, anumite planuri şi repere muzicale”, a povestit regizorul Francis Ford Coppola într-un comunicat transmis AFP.

Potrivit sursei citate, aceste schimbări, în plus față de imaginea și sunetul restaurate va avea o încheiere mai pertinentă, mai apropiată de „Nașul” și „Nașul II”. Cineastul american a subliniat că noua versiune a filmului va fi mai apropiată de intențiile sale originale.

„Acestea erau intenţiile mele originale” pentru filmul „Naşul III”, a mai spus Francis Ford Coppola.

Noua versiune a filmului, privit de multe ori drept „răţuşca cea urâtă” din celebra trilogie, va fi lansată în cinematografe în luna decembrie, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la premiera sa original. Mai apoi, pelicula va deveni disponibilă și pe platformele de streaming.

Ultima parte din trilogia „Naşul” îl prezintă pe nașul mafiot Michael Corleone, interpretat de actorul Al Pacino, la vârsta de aproape 60 de ani, încercând, prin acțiunile sale, să-și scoată familia de sub influența clanurilor mafiote și să dea afacerilor sale o față legală. Pentru aceasta, el trebuie să recurgă, însă, tot la metodele care l-au consacrat în disputele cu ceilalți capi mafioți: crimă, înșelăciune, șantaj.

Dorințele lui Trăistariu după o perioadă grea: „Liniște, iubire și 2-3 afaceri bănoase”

Vali Vijelie se laudă cu isprava de la concertul de la mare: „Eram cu șeful Poliției…”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: