Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești bune pentru femei! A apărut sutienul care MĂREȘTE SÂNII doar dacă-l porți cinci minute, de trei ori pe zi
Vești bune pentru femei! A apărut sutienul care MĂREȘTE SÂNII doar dacă-l porți cinci minute, de trei ori pe zi

Vești bune pentru femei! A apărut sutienul care MĂREȘTE SÂNII doar dacă-l porți cinci minute, de trei ori pe zi

Un nou sutien care vibrează promite să mărească sânii femeilor cu o măsură prin creșterea circulației sangvine.

Femeile care își doresc sâni mai mari, dar se tem de bisturiu și nu vor să recurgă la operații estetice au acum șansa să obțină rezultatul mult așteptat cu ajutorul unui simplu sutien.

Inventatoarea gadget-ului, Milan Milic, spune că purtarea acestuia timp de cinci minute pe zi, de trei ori pe zi, își vor putea mări sânii în doar o săptâmână cu o măsură.

Milic spune sutienul nu doar mărește sânii ci îi face și mai fermi, iar tehnologia este una simplă dar foarte eficientă.

De altfel, mai multe femei care l-au folosit au obținut o creștere a sânilor de la 3,5 centmetri la patru centimetri, aproape o măsură.

Prietena lui Milan Milic, Jelena Sabic a fost prima care a folosit sutienul în 2012 și susține că și-a mărit sânii de la cupa A la cupa D, după ce a folosit incredibila invenție timp de trei săptămâni în ultimii cinci ani, potrivit DailyStar.co.uk.