Evenimentul Zilei > Sport > Veşti bune pentru Craiova! Koljic şi Acka s-au recuperat şi pot evolua în derby-ul cu FCSB
Veşti bune pentru Craiova! Koljic şi Acka s-au recuperat şi pot evolua în derby-ul cu FCSB

Veşti bune pentru Craiova! Koljic şi Acka s-au recuperat şi pot evolua în derby-ul cu FCSB

Marinos Ouzounidis a primit veşti excelente cu puţine zile înainte de derby-ul cu noul lider din Liga I, FCSB. Atacantul Elvir Koljic şi fundaşul Stephane Acka s-au recuperat din punct de vedere fizic şi sunt pregătiţi pentru a intra pe teren duminică seară. 

După şase luni de absenţă, vârful Elvir Koljic are şanse să prindă primele minute pe gazon, în 2021, pentru Universitatea Craiova. Jucătorul bosniac s-a antrenat, în ultima perioadă, în regim normal, alături de coechipierii săi, iar Marinos Ouzounidis crede că e timpul ca acesta să fie aruncat în luptă.  

„Koljic s-a antrenat cu noi şi poate va evolua puţin în meciul de duminică. Am discutat cu el şi vom vedea câte minute va putea intra pe teren” a anunţat tehnicianul grec la ultima conferinţă de presă de dinaintea partidei de pe „Arena Naţională”. 

Revine şi Acka, dar lipseşte Bancu

Antrenorul în vârstă de 52 se va putea baza în duelul cu trupa patronată de Gigi Becali şi pe serviciile experimentatului apărătorul central Stephane Acka. Fotbalistul originar din Coasta de Fildeş a trecut, la rândul său, printr-o lungă perioadă de recuperare şi nu a mai jucat într-un meci oficial, din data de 6 noiembrie. „De asemenea, Acka este recuperat şi poate evolua” a mai precizat Ouzounidis, înainte de plecarea spre Bucureşti. 

Elenul de pe banca „juveţilor” e, în schimb, dezamăgit că nu îl va avea la dispoziţie pe tricolorul Nicuşor Bancu. Apărătorul lateral de 28 de ani a fost avertizat cu galben în duelul cu nou – promovata UTA Arad şi va fi suspendat pentru întâlnirea de duminică, din cauza cumulului de cartonaşe.

„Îl avem suspendat pe Nicuşor Bancu şi va fi nevoie să modificăm linia defensivă” a mai adăugat, vizibil dezamăgit, Ouzounidis, care se aşteaptă la o confruntare imprevizibilă şi dominată de echilibru cu FCSB. 

Grecul se teme de oboseala acumulată la loturile naţionale

Tehnicianul din Grecia speră că elevii săi care s-au întors de la loturile naţionale nu vor resimţi foarte multă oboseală şi vor putea face faţă ritmului crescut de joc de pe „Arena Naţională”.  

„După o astfel de pauză, nu poţi să ştii în ce formă va fi echipa. E dificil să anticipezi cum va arăta jocul, în condiţiile în care atât noi, cât şi cei de la FCSB am avut mulţi fotbalişti convocaţi la echipele naţionale” a concluzionat Ouzounidis.  

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: