Evenimentul Zilei > Actualitate > Vestea la care NU se aștepta NIMENI! Boala ASCUNSĂ de care SUFERĂ Maria Constantin – FOTO
Vestea la care NU se aștepta NIMENI! Boala ASCUNSĂ de care SUFERĂ Maria Constantin – FOTO

Vestea la care NU se aștepta NIMENI! Boala ASCUNSĂ de care SUFERĂ Maria Constantin – FOTO

Fanii Mariei Constantin au aflat de curând artista se confruntă cu niște probleme de sănătate care îi dau de cap afectându-i cariera profesională.

Se pare că boala Mariei Constantin este mai veche şi îi crează artistei probleme periodice şi destul de mari. Este vorba despre o sinuzita care, de curând, pe fondul unei gripel, se pare că s-ar fi acutizat alarmant de mult. 

Se pare că programul pe care îl are și schimbarea de vreme i-au afectat sistemul imunitar pe termen lung. Drept urmare, weekendul care a trecut, Maria Constantin s-a văzut nevoită să acorde o atenţie mai mare sănătăţii sale şi simptomelor ORL pe care le avea. 

După trei zile de tratament, în această dimineaţă, Maria Constantin a revenit la şcoală, la orele sale de la Conservator de unde nu lipseşte nemotivat, niciodată, scrie Wowbiz.ro. 

Maria Constantin s-a născut în 12 august 1978 în Bălcești, Vâlcea. Aceasta este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice "Constantin Brăiloiu" din Târgu Jiu – Secția Flaut (2005) și a facultății de Muzică "Spiru Haret" – Secția Pedagogie Muzicală (2009). Constantin a cântat în "Ansamblul Doina Gorjului" alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acesteia. Tot aici, aceasta l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007, având împreună și un copil, Codrin Tapota. Mai târziu aceștia au divorțat.