”Estimez că ar fi circa 10.000 de contribuabili în acestă situație, cu un impact negativ asupra bugetului de circa un milion de euro”, a spus Steriu, potrivit g4media.ro

El a adăugat că proiectul ar viza modificarea Codului Fiscal pentru a introduce scutirea de impozit, la fel ca în cazul celor care lucrează în domeniul IT.

Deputatul Valeriu Steriu a mai spus că măsura este legitimă deoarece mass media are nevoie de a-şi întări rolul pe fondul proliferării dezinformărilor și a falsurilor de presă.

Steriu a respins și acuzațiile de mituire a presei în an dublu electoral: ”am discutat deja cu colegi din alte partide și voi încerca să aduc cât mai mulți inițiatori, tocmai pentru a nu părea că e proiectul PSD”, a spus Steriu

Întrebat care e sursa pentru a acoperi pierderea de venituri la bugetul de stat, Valeriu Steriu a spus că pierderea nu e o sumă atât de mare, ea poate fi acoperită de stat. ”Am discutat deja cu ministrul Finanțelor și mi-a cerut proiectul pentru a-l studia”, a spus Steriu.

 

Citește și: