Evenimentul Zilei > Monden > Veste sfâșietoare pentru milioane de fani. Actorul Jack Nicholson, în prag de moarte. „Este trist să-l vezi sfârşind în acest mod”
Veste sfâșietoare pentru milioane de fani. Actorul Jack Nicholson, în prag de moarte. „Este trist să-l vezi sfârşind în acest mod”

Veste sfâșietoare pentru milioane de fani. Actorul Jack Nicholson, în prag de moarte. „Este trist să-l vezi sfârşind în acest mod”

Starea de sănătate a iubitului actor Jack Nicholson se deteriorează. Apropiații artistului și-au exprimat îngrijorarea față de situația sa. Surse din anturajul lui Nicholson spun că bărbatul s-a retras semnificativ din viața publică și se tem că sfârşitul actorului este aproape, relatează The Telegraph.

Jack Nicholson își trăiește „ultimele zile triste”

Actorul Jack Nicholson, în vârstă de 84 de ani, își trăiește „ultimele zile triste” la conacul pe care îl deține în Beverly Hills, California, cu patru dormitoare și două băi. Apropiații actorului își exprimă îngrijorarea cu privire la situația sa. Jack Nicholson suferă de demență, potrivit surselor din anturajul artistului.

Jack Nicholson are cinci copii, însă este mai apropiat de fiica sa, Lorena şi de fiul Ray, care sunt văzuţi adesea lângă conacul său. „Eu şi Jack suntem prieteni de ani de zile. El nu îşi mai părăseşte casa. Cred că fiul şi fiica lui îl îngrijesc acum”, a mărturisit o sursă.

„Comunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut”, a spus o altă sursă din anturajul actorului.. „Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”.

Artistul s-a retras din actorie din cauza pierderii memoriei

Jack Nicholson a câștigat de trei ori Premiul Oscar, iar ultima apariție a sa a fost în filmul de comedie „How Do You Know”, cu Reese Witherspoon şi Owen Wilson, din anul 2010.

Nicholson s-a retras din actorie în anul 2018. „Există un motiv simplu în spatele deciziei sale: pierderea memoriei”, a declarat atunci un agent. „Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost cerute”, a mai spus el.

Artistul s-a îndepărtat de Hollywood, însă nu a avut „intenţia de a se retrage din lumina reflectoarelor”, potrivit surselor.

Timp de mulţi ani, Jack Nicholson a fost unul dintre „regii Hollywoodului”. El organiza unele dintre cele mai frumoase petreceri la care luau parte vedete din industrie şi avea relaţii cu unele dintre cele mai „vânate femei de pe planetă”. Potrivit declarațiilor din presa internațională ale lui Cher, actorului „îi plac femeile mai mult decât oricărui bărbat pe care l-a cunoscut vreodată”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: