Evenimentul Zilei > Social > Veste neagră pentru Borcea după gratii. Este vorba despre fiul său
Veste neagră pentru Borcea după gratii. Este vorba despre fiul său

Veste neagră pentru Borcea după gratii. Este vorba despre fiul său

Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, a primit o nouă lovitură după gratii. Este vorba chiar de fiul său, Patrick, care are mari probleme cu Poliția.
Patrick Borcea, fiul fostului acționar de la Dinamo, nu a avut câștig de cauză, la Judecătoria Sectorului 1, unde a depus o cerere de anulare a unui proces verbal de contravenţie, întocmit de Poliția Rutieră, scrie Cancan.

Patrick Borcea, fiul celui care a făcut istorie la Dinamo când era acționar al clubului din „Ștefan cel Mare”, a ”comis-o”. Sau, cel puțin, așa au susținut cei de la Poliția Rutieră. Ar fi fost vorba despre un incident în trafic, cu Patrick jucând rolul principal. Organele de poliție l-au ”amendat”, nu usturător, dar tânărul, considerându-se nevinovat, a formulat cererea de contestație, pe care a depus-o la Judecătoria Sectorului 1 a Capitalei.

A venit și termenul răspunsului favorabil pe care Patrick dorea să-l audă, numai că a fost tocmai invers. Magistrații nu i-au dat dreptate! Au anulat cererea de reexaminare pe care o formulase Patrick Borcea, dar i-au dat un termen de 15 zile, pentru a face apel.

Soluția pe scurt a instanței: „Anulează cererea. Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”.