Rebecca, fiica lui Sile Cămătaru, s-a întors în brațele soțului ei de care se separase. Anunțul împăcării a fost făcut indirect prin postarea unei poze, pe care cei doi tineri îndrăgostiți au realizat-o în timpul unei vacanțe în care au fost de curând, scrie Cancan.

„Împreună pentru totdeauna, Ninel şi Rebecca”, a scris fiica lui Sile pe o rețea de socializare, unde a făcut publică o fotografie cu ea și partenerul său de viață. Unul dintre cunoscuți i-a scris imediat mesajul următor: “Ce bine vă stă împreună… Așa da !! Să stați așa toată viața!”.

Rebecca a devenit soția lui Ninel Moxu, fiul unui bun prieten de-ai tatălui ei, în octombrie 2017. În urmă cu aproape trei luni, ei au început să nu mai posteze imagini în care apăreau împreună, așa cum au obișnuit să facă de când și-au început povestea de iubire. Mai mult, toate pozele în care erau amândoi au fost șterse de pe conturile lor de socializare, semn clar pentru mulți că s-au despărțit. De curând însă, cei doi tineri s-au împăcat.

Tatăl Rebeccăi a ajuns după gratii la finalul lui 2017, fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.