Evenimentul Zilei > Actualitate > VESTE CUTREMURĂTOARE pentru sute de mii de români plecați în Italia. Vor fi trimiși acasă cu FORȚA
VESTE CUTREMURĂTOARE pentru sute de mii de români plecați în Italia. Vor fi trimiși acasă cu FORȚA

VESTE CUTREMURĂTOARE pentru sute de mii de români plecați în Italia. Vor fi trimiși acasă cu FORȚA

O nouă premoniție a clarvăzătoarei Maria Gheorghiu pune pe jar sute de mii de tomâni plecați la muncă în Italia. De data aceasta Maria Gheorghiu spune că în Italia se vor produce evenimente care vor afecta și pe românii din această țară.

Clarvăzătoarea spune că românii nu vor mai avea locuri de muncă acolo și, mai mult decât atât, vor fi trimiși acasă cu forța, potrivi spynews.ro

"Dragii mei, MESAJUL este foarte clar! 
În ITALIA se va intampla ceva, iar românii nu vor mai avea loc ca sa lucreze,sau, nu vor mai avea voie sa intre in ITALIA si sa lucreze,sau ,vor fi chiar trimisi acasa forţat.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, ca sa ne dea noua numai cat putem duce si nu mai mult.
Sanatate sa avem, că-n rest le vom primi si duce pe toate cu dragoste si cu iubire." a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.