Evenimentul Zilei > Social > Facebook anunță schimbări radicale pe platformă. Toți utilizatorii sunt vizați
Facebook anunță schimbări radicale pe platformă. Toți utilizatorii sunt vizați

Facebook anunță schimbări radicale pe platformă. Toți utilizatorii sunt vizați

Facebook vine cu noi schimbări! Responsabilii își doresc un control mai mare asupra conținutului pe care internauții îl vizualizează.

O serie de dosare interne au intrat în posesia jurnaliștilor din Statele Unite ale Americii. Acestea nu sunt foarte favorabile pentru compania americană, dar Facebook a reușit să iasă și din această încurcătură.

Îndrăgita platformă vine cu noi update-uri. Facebook a declarat public că intențioază să demareze testarea algoritmul folosit pentru newsfeed, potrivit news.ro.

Schimbare radicală pentru Facebook

Platforma lucrează la o nouă facilitate pentru o experiență de neuitat . Responsabilii caută soluții pentru îmbunătățirea utilizatorilor asupra conţinutului afişat în newsfeed. Oamenii pot selecta daca își doresc să vizualizeze mai mult conținut publicat de prieteni, de grupurile din care fac parte sau daca își doresc să închidă orice fel de notificare.

Facebook va adăuga noua secțiune, iar utilizatorii vor avea acces la schimbarea parametrilor generali ai fluxului de conţinut care le este afişat.

Care este noua secțiune?

Oamenii pot schimba fotografiile și informațiile postate de prieteni şi familie, grupuri, pagini de divertisment şi personalităţi publice. Fiecare conținut va avea un buton cu „drop-down”, ce are trei opţiuni: mai puţin, normal şi mai mult. Cu ajutorul acesteia, utilizatorul poate selecta dacă dorește să vadă mai mult conținut, mai puțin sau asemănător cu cel de până acum.

Această secțiune te poate ajuta să selectezi de luni până vineri să vezi postări ale colegilor de la muncă, iar în weekend să le ștergi și să bifezi postările prietenilor și a familiei.

Acest test este activat pentru un procent redus de utilizatori, până când aplicația va termina testele și până vor analiza cum se simt oamenii cu aceste schimbări. Momentan nu este cunoscut când sau dacă butonul „drop-down” va fi extins la nivelul întregii reţele de socializare. Această schimbare vine în semn de respect pentru utilizatorii Facebook și pentru a se revanșa după o serie de situații neplăcute, potrivit capital.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.