Evenimentul Zilei > Monden > Veste bună pentru Cosmin Olăroiu. Poliția a recuperat un obiect la care ținea foarte mult
Veste bună pentru Cosmin Olăroiu. Poliția a recuperat un obiect la care ținea foarte mult

Veste bună pentru Cosmin Olăroiu. Poliția a recuperat un obiect la care ținea foarte mult

Ceasul de lux pe care antrenorul Cosmin Olăroiu l-a pierdut la Milano, fiindu-i furat în timpul unei plimbări, a apărut tocmai în Dubai.

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de lux, evaluat la 180.000 de dolari, care i-a fost furat în Italia, la Milano, în urmă cu mai bine de două luni. Polițiștii din Dubai au recuperat bijuteria marca Richard Mille și au anunțat acest lucru pe pagina oficială de Facebook.

Ceasul a fost vândut, în mai multe rânduri, în Europa, iar în cele din urmă a ajuns în Emiratele Arabe Unite. Aici a fost recuperat, în urma unei investigații realizate de lucrătorii din cadrul Departamentului General de Investigații Criminale. care s-a lăsat cu trei arestări, după cum transmite Digisport.ro.

Cosmin Olăroiu a fost anunțat de autorități și s-a întâlnit cu reprezentanții poliției din Dubai care i-au înmânat ceasul. Antrenorul le-a mulțumit pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

„Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă. Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul”, a declarat Cosmin Olăroiu.

Potrivit polițiștilor, acest ceas, furat de la Cosmin Olăroiu a fost vândut în mai multe rânduri, ilegal, în Europa, până când a ajuns pe teritoriul orașului Dubai. Aici a fost descoperit și confiscate de la cel care l-a achiziționat ultima dată. Poliția din Dubai a arestat trei suspecți în cadrul acestei anchete.

Sursa foto: Facebook

Cum a fost jefuit Cosmin Olăroiu la Milano

Cosmin Olăroiu a fost jefuit pe o stradă din Milano, în luna august, în timp ce se afla în vacanță alături de soția sa. Presa italiană a relatat că antrenorul român se plimba pe Via della Spiga, alături de soţia sa, când un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat. Profitând de uimirea tehnicianului român acesta i-a subtilizat ceasul în valoare de 180.000 de euro și s-a făcut nevăzut.

„Hoțul nu a acționat deloc la întâmplare, ci a așteptat cel mai bun moment pentru a intra în acțiune. Și a acționat fără greșeală. Nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri pe via della Spiga”, a scris presa din Italia despre jaf.

Cosmin Olăriu a declarat furtul la o secție de poliție, iar oamenii legii au început o anchetă, în baza descrierii făcute de antrenor. De asemenea, au fost analizate și imaginile preluate de pe camerele de supraveghere din zonă.

Cosmin Olăroiu a dat declarații la o secție de poliție și i-a făcut o descriere hoțului. Autoritățile analizează, de asemenea, și imaginile colectate de la camerele de supraveghere montate în zona în care a avut loc incidentul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: