Evenimentul Zilei > Sport > Veste bombă pentru Gigi Becali! Edi Iordănescu ar putea pleca de la FCSB?
Veste bombă pentru Gigi Becali! Edi Iordănescu ar putea pleca de la FCSB?

Veste bombă pentru Gigi Becali! Edi Iordănescu ar putea pleca de la FCSB?

Echipa roș-albaștrilor a reușit să aducă o nouă victorie, însă Gigi Becali tot nu este mulțumit de evoluția jucătorilor săi. Situația epidemiologică și cazurile de infectare cu COVID-19 de la FCSB au schimbat câteva lucruri în ceea ce privește activitatea echipei, însă antrenorul Edi Iordănescu este mândru de cele cinci meciuri consecutive câștigate de oamenii săi.

Gigi Becali nu pare deloc mulțumit de modul în care evoluează roș-albaștri pe teren. Deși au obținut cinci victorii consecutive, latifundiarul a declarat că și-ar dori ca aceștia să domine mai mult meciul. Declarațiile făcute publice de patronul FCSB l-au deranjat, se pare, pe Edi Iordănescu. În spațiul public au apărut diverse informații legate de deciziile antrenorului, printre care se numără și renunțarea la contract din iarna aceasta.

După ce a fost infectat cu COVID-19 și a intrat în izolare, antrenorul roș-albaștrilor a primit o ofertă de la echipa națională de fotbal a României. Mirel Rădoi se retrage, așa că FRF a considerat că Iordănescu ar fi bun pentru a prelua ștafeta. Antrenorul FCSB a declarat atunci că nu se gândește să renunțe prea curând la contractul cu Gigi Becali, însă ceva pare că s-a schimbat.

Narcis Răducan, un apropiat de-ai lui Edi Iordănescu, a făcut o serie de declarații legate de situația actuală dintre antrenor și patronul roș-albaștrilor. Acesta susține că este greu de prezis ce va întâmpla, iar totul depinde de factori care nu țin de Edi Iordănescu.

„Eu cunosc bine personajele principale. Scenariul este previzibil. Pot scoate în evidență rezultatele lui Edi și ale echipei sale, sunt foarte multe lucruri bune din punctul ăsta de vedere. Mă bucur că a reușit să echilibreze și să repare jucătoria.

Mai departe, e greu de prezis ce se va întâmpla, depinde de mulți factori independenți de voința lui Edi. Dacă vor fi rezultate, cred că mariajul va continua, chiar dacă domnului Becali nu-i place”, a spus Narcis Răducan.

Edi Iordănescu este mulțumit de evoluția echipei sale

Antrenorul FCSB se află în izolare, din cauza infestării cu SARS-Cov-2. Acesta nu a simțit nevoia să facă declarații legate de starea lui actuală și de meciul de sâmbătă, însă a discutat aceste subiecte cu prietenii apropiați. Narcis Răducanu susține că Iordănescu este preocupat de situația echipei, însă este și extrem de liniștit.

„Eu cred că principalul obiectiv al lui Edi este să câștige ceva, campionatul. Evident, echipa trebuie să și joace ceva, dar pe Dan Petrescu nu l-a întrebat nimeni cum a jucat și a câștigat patru campionate la rând. Dacă facem un clasament, cel mai important este rezultat

Eu am vorbit puțin cu Edi și l-am simțit destul de liniștit. Era stăpân pe el. Era bucuros, cât poate fi, că sunt rezultate. E preocupat și el de situația echipei din punct de vedere medical, dar e liniștit. L-am văzut mai liniștit decât mă așteptam”, a mai spus Narcis Răducanu.