Cele mai indecente poziții. Vedetele României, surprinse în unghiuri +18 de-a lungul timpului - Foto

Cele mai indecente poziții. Vedetele României, surprinse în unghiuri +18 de-a lungul timpului - Foto

Peste 60 de vedete ale României, nume grele din industria muzicală și televiziune, au fost surprinse în cele mai indecente poziții cunoscute. Imaginile devin din ce în ce mai hot pe parcursul galeriei foto.

Sunt cele mai indecente ipostaze surprinse de camere „băgăcioase”, în care apar toate vedetele din România. Sunt prezente nume grele din televiziune sau lumea muzicală.

„Posterioare bombate, sâni voluptuoși, piele fină, coapse incitante care tulbură privirile celor din jur, rotunjimi destinate fanteziilor. Toate aceste lucruri au fost surprinse de camerele paparazzilor. Atmosferă fierbinte, la propriu și la figurat. Zâmbete senzuale, fiindcă unele dintre vedete par a realiza că sunt fotografiate și duc totul la extrem, cu bună știință. Costume de baie minuscule, picioare lungi, atitudini sexy și chiar mai mult decât atât. În picioare sau în genunchi, pe spate sau pe burtă, vedetele prezente în acest top senzațional se oferă privirilor în toată splendoarea lor”, scrie Cancan.

Andreea Mantea, Cosmina Păsărin, Bianca Drăgușanu, Antonia, Oana Zăvoranu, Anca Serea, Ramona Olaru, Anda Adam, Daniela Crudu, Roxana Ciuhulescu, Elena Gheorghe, Ilinca Vandici, sunt doar câteva dintre numele sonore care sunt prezente în galeria foto.

Ne puteți urmări și pe Google News