Vedetele din clubul lui Vârciu

Vedetele din clubul lui Vârciu

Actorul şi cântăreţul şi-a deschis clubul La Joya, împreună cu prieteni şi vedete, pe ritmuri dance şi de vioară.

Clubul lui Vârciu, La Joya, s-a deschis joi seară, în jurul orei 23. Încă se făceau ultimele retuşuri la sistemul de lumini de pe scări, dar vedeta i-a întâmpinat, din uşă, pe invitaţi. Show-ul a început cu violonistul Nicolae Lolică, care a "dublat" muzica dance din club. Pe ecranul din spatele pupitrului au rulat videoclipuri de la evenimentul dance Sensation.

Şi-a angajat fosta iubită

Cuburile din La Joya au fost ocupate de patru animatoare. Una dintre ele a fost chiar Andreea Bododel, fostă iubită a lui Vârciu, care a dansat circa 15 minute.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artistul a declarat pentru EVZ despre ea că "am angajat-o aici pentru că s-a mutat în Bucureşti şi am vrut să o ajut".

Gazda i-a întâmpinat la intrare şi pe modelul Alexandra Enăchescu, devenită de curând designer vestimentar, şi pe Alex, membru al trupei Zero. Printre invitaţi s-a numărat şi Pepe, care a venit însoţit de două "sosii". La jumătatea serii, Pepe a declarat, pentru EVZ, că "mi s-a părut puţin protocolar la început, iar Liviu a fost extrem de atent cu toată lumea".

Vedeta a făcut şi o scurtă descriere a clubului lui Vârciu: "Dacă vii în La Joya… la orice pas poţi să te întâlneşti cu persoane publice".

Adelina, absentă din clubul fostului soţ

După "şedinţa" de socializare, Liviu Vârciu a declarat, pentru EVZ, că a visat să deschidă un club "unde să nu te uiţi cine în ce e îmbrăcat şi cu cine a venit". Vedeta a mai divulgat că în club vor fi invitaţi actori, cântăreţi şi alţi prieteni ai artistului. Totuşi, el va fi prezent în clubul său cât de des va putea. Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Liviu, nu a fost invitată la deschiderea localui, pentru că "între noi doi totul s-a terminat", după cum a spus Vârciu. Fosta lui soţie a explicat de ce: "Nu m-a chemat la deschidere şi chiar dacă ar fi făcut- o nu aş fi mers. Ce să caut eu acolo?", a declarat vedeta pentru "Click". Ea a completat: "Nu merg la clubul lui nici dacă mă plăteşte. Pentru mine, Vârciu face parte din trecut, iar eu trăiesc în prezent. Nu îmi face plăcere să mă întorc mereu la ce a fost. Nu mai ţinem legătura".

Actorul vrea club de agăţat

Fostul solist de la LA ţine morţiş ca vinerea şi sâmbăta să se audă piese de dragoste în clubul lui. Ba chiar, localul a fost deschis tocmai ca să schimbe modul de a agăţa, după cum a precizat vedeta la CanCan TV. Vârciu este convins că 80% dintre relaţiile de cuplu au început în club. Dar muzica din cluburile bucureştene implică o altă strategie de agăţat - "pe house, în general, trebuie să o îmbeţi, ca să o duci acasă". Vedeta crede că, pe muzica dance sau house, e dificil ca o femeie să fie invitată la dans. Ce urmează când cuplul proaspăt format în club ajunge acasă "nu mai e dragoste... e călărie".

Vârciu vine, însă, cu soluţia - clubul lui. În La Joya, "blues-ul o să fie blues". El îşi aminteşte că, în tinereţe, aştepta piesele de dragoste şi întreba chiar şi DJ-ul "a câta melodie este blues-ul", ca să îşi calculeze tehnica de abordare. Agăţatul pe piese lente, în viziunea lui, implică un atlfel de feedback. În timpul dansului, bărbatul simte dacă este dorit sau nu, în funcţie de apropierea dintre cei doi, pe care o decide femeia. Un alt argument al vedetei este că toată lumea ştie să danseze pe muzică lentă. Vârciu a exemplificat această "teorie" la CanCan TV, împreună cu Andreea Mantea. Deşi co-prezentatoarea a acceptat un dans cu Vârciu la emisiune, ea nu a fost prezentă, aseară, la deschiderea clubului.

"Mi s-a părut puţin protocolar la început, iar Liviu a fost extrem de atent cu toată lumea". PEPE, cântăreţ