Top 50 vedete sexy din Capitală. Printre ele se numără și Andreea Marin, Antonia, Elena Udrea, Andreea Raicu și multe alte entități din zona media. Au fost pozate așa cum nu le-a mai văzut nimeni.

„Sunt femei frumoase, atrag privirile tuturor bărbaților atunci când apar în public, se îmbracă de la renumite case de modă și au grijă să se mențină, tot timpul, în formă maximă.

Pline de nuri, adevărate bombe-sexy, mai mult sau mai puțin „tunate”, multe dintre vedetele din România apar în pictoriale incendiare sau postează în mediul online fotografii prin care doresc să arate fanilor că au trupuri perfecte, indiferent de vârstă”, scrie Cancan.

Totuși, există și situații în care vestimentația aleasă le joacă feste. Iar formele apetisante sunt scoase în evidență – poate mai mult decât ar trebui – chiar pe stradă, acolo unde nicio vedetă nu își dorește să apară într-o altă postură decât elegantă. Dar veți putea admira și fotografii realizate pe plajă, acolo unde fiecare vedetă se dezbracă, la propriu și la figurat, de toate inhibițiile.