Divele au fost mai mult decât entuziasmate când au fost invitate la o partidă de poker, neştiind că miza jocului sunt chiar hainele pe care le poartă.

Ajunse în oraş, acestea au băut şi s-au distrat alături de prieteni, pentru ca mai apoi să părăsească locaţia iniţială şi să se îndrepte spre locul unde era toată acţiunea. Au fost întâmpinate într-un mod prietenos de gazda serii, care le-a invitat să servească un pahar de şampanie, totul pentru a le trezi apetitul pentru jocurile de noroc.

Zis şi făcut, s-au pus la masa de poker şi au început să joace. Au fost foarte surprinse să afle că miza jocului nu erau banii, ci chiar hainele de pe ele. Dar nu s-au supărat aboslut deloc, ba chiar le-a plăcut ideea, acestea fiind conduse în principal de aburii alcoolului. 

Uşor, uşor, vedetele au început să se dezbrace, pierzând din ce în ce mai multe articole vestimentare. La un moment dat, gazda jocului se întreba dacă nu cumva femeile pierd intenţionat pentru a se dezbrăca mai repede, lucru care, bineînţeles că nu-l incomoda cu nimic.

Spre apogeul jocului de cărţi, când toată lumea era înfierbântată şi de aburii alcoolului, dar mai ales de priveliştea de care aveau parte, cineva s-a decis să scoată aparatul foto şi să imortalizeze toate momentele memorabile. Imaginile au ajuns rapid virale, vedetele fiind foarte sexy şi provocatoare.

Sursă foto: I am bored