Programau, în minte, miile de rochițe pe care aveau să le cumpere ”păpușelelor vii”, apoi se gândeau la zilele de răsfăț și mers la cumpărături împreună, când acestea vor fi crescut. Nu s-a întâmplat chiar așa în cazul unor vedete internaționale. Celebrități precum Cher sau Angelina Jolie au născut fete dar s-au trezit, fără drept de apel, mame de băieți.  

În urmă cu 51 de ani, celebra cântăreață Cher a adus-o pe lume pe Chastity Son Bono, primul său copil, conceput cu Sonny Bono, celebrul artist american, producător de înregistrări, actor și politician a cărui carieră s-a întins de-a lungul a peste trei decenii. În perioada anilor 60, timp de circa zece ani, Sonny Bono și Cher au creat un cuplu muzical foarte cunoscut și iubit în Statele Unite, cunoscut sub numele de scenă ”Sonny și Cher”.

Cei doi s-au căsătorit, dar relația lor nu a fost funcțională. În 1969 au devenit părinții unei fetițe. Bucuria a fost atât de mare încât Sonny Bono a scris și produs un film care poartă numele fetiței, Chastity. Filmul trebuia să fie debutul într-un rol dramatic al lui Cher.

Încă din adolescență Chastity a înțeles faptul că era un băiat în corp de fată. A fost nevoie de zeci de ani până să se întâmple și transformarea efectivă. Dar în 2009, când avea deja 40 de ani, Chastity a realizat o ultimă operație de schimbare de sex, devenind bărbatul Chaz.

Citește mai departe pe RețeteșiVedete.ro