Evenimentul Zilei > Actualitate > RUPTĂ DE BEATĂ în oraş. O vedetă a fost FILMATĂ în timp ce era LEŞINATĂ PE ASFALT, din cauza băuturii. Video
RUPTĂ DE BEATĂ în oraş. O vedetă a fost FILMATĂ în timp ce era LEŞINATĂ PE ASFALT, din cauza băuturii. Video

RUPTĂ DE BEATĂ în oraş. O vedetă a fost FILMATĂ în timp ce era LEŞINATĂ PE ASFALT, din cauza băuturii. Video

Vedeta Jessie Wallace a fost filmată după ce s-a prăbușit la pământ în plină stradă. Aceasta fiind beată, a avut nevoie de ajutor pentru a se urca într-un taxi și a pleca spre casă.

Imaginile au surprins-o pe Jessie, o actriță în vârstă de 46 de ani, îmbrăcată cu o haină de blană accesorizată cu o geantă roz, în timp ce se prăbușea la pământ din cauza faptului că era beată.

Clipul a fost un realizat de un trecător care a recunoscut-o imediat pe faimoasa actriță, cunoscută pentru rolul lui Kat, din EastEnders.

Tânărul care a surprins-o s-a angajat într-o conversație cu ea timp de 10 minute, în speranța că își va mai reveni din starea de ebrietate.

„Am întrebat-o cât câștigă de pe urma showului, dar nu avrut să-mi spună. În schimb, mi-a zis că bărbatul care era cu ea este iubitul ei. Apoi s-au urcat într-un taxi și au plecat spre casă, cred”, a spus bărbatul, conform TheSun.