Deși acum formează un cuplu cu Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a făcut o dezvăluire incendiară la emisiunea „Ferma”, difuzată joi, 2 mai. Bruneta a mărturisit că a fost îndrăgostită de Cătălin Moroșanu, cei doi având o perioadă la început când erau destul de apropiați.

Moroșanu a surprins pe toată lumea, într-un mod negativ, atunci când Florin Pastramă s-a luptat cu Matei Negrescu, iar Brigitte a venit să-și susțină iubitul. Moroșanu nu s-a putut abține și a spus:

„S-a întors Baba Cloanţa şi eu nu am mai spus nimic, a început imediat să spună: „Florin, te iubesc, Florin, asta are nevoie un bărbat când trage ca armăsarul la hamuri, să vină să îţi zică ţie o voce, Florin, te iubesc!” Hai, mă, mă laşi?” a spus acesta, potrivit Ciao.ro.

Brigitte a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002.

Te-ar putea interesa și: