Evenimentul Zilei > Actualitate > O VEDETĂ din muzica românească, implicată într-un ACCIDENT de MAŞINĂ: Îmi e TEAMĂ să mai MERG – Galerie FOTO
O VEDETĂ din muzica românească, implicată într-un ACCIDENT de MAŞINĂ: Îmi e TEAMĂ să mai MERG – Galerie FOTO

O VEDETĂ din muzica românească, implicată într-un ACCIDENT de MAŞINĂ: Îmi e TEAMĂ să mai MERG – Galerie FOTO

Una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară a fost implicată într-un accident de circulaţie. Silvana Riciu se îndrepta către sediul unui post TV, unde trebuia să cânte în direct, când, taxiul în care se afla a fost tamponat de un alt autovehicul.

“Am avut accident cu taxiul, chiar in drum spre emisiune. O alta masina a intrat in taxiul in care ma aflam, lovitura a fost din spate. Va dati seama ca m-am speriat ingrozitor, nu stiam ce s-a intamplat, ce am patit, nu stiam ce e cu mine. M-am lovit la spate, Slava Domnului ca nu a fost mai grav de atat. Am iesit repede din taxi si am luat altul ca sa ajung la televiziune pentru ca trebuia sa fiu prezenta in emisiune. Numai eu stiu cum am stat in platou… eram inca speriata, tremuram”, a declarat Silvana Riciu pentru WOWbiz.ro.

Deşi iniţial nu a acuzat dureri,  artista s-a resimţit după câteva ore şi acum acuză că are probleme la spate. “Atunci, dupa zdruncinatura, nu aveam nicio durere. Dar vad ca ma tine spatele, coloana, si ma cam doare si capul. Ca sa fiu sigura ca nu e nimic grav voi merge sa-mi fac un RMN. Acum mi-e teama sa mai merg si cu taxi… Eu nu conduc tocmai pentru ca mi-e frica de accidente”, a mai declarat interpreta.