Evenimentul Zilei > Sport > Vedeta lui Manchester City, comportament de abuzator! Cum i-a făcut viața un iad fostei iubite
Vedeta lui Manchester City, comportament de abuzator! Cum i-a făcut viața un iad fostei iubite

Vedeta lui Manchester City, comportament de abuzator! Cum i-a făcut viața un iad fostei iubite

Fosta iubită a lui John Stones, starul lui Manchester City, a făcut dezvăluiri teribile despre modul în care s-a purtat cu ea marele fotbalist. Încă un studiu de caz al modului în care celebritatea te schimbă.

A dat-o afară din casă ca să se mute cu noua amantă

La scurt timp după ce Anglia a învins Suedia cu 2-0 și s-a calificat în semifinalele competiției, cei doi iubiți au fost văzuți îmbrățișându-se fericiți în tribune în timpul Cupei Mondiale din 2018, astfel că nimic nu anunța o ruptură.

Millie Savage susține că a observat o schimbare în comportamentul lui Stones imediat după turneul din Rusia, când el a început să petreacă mai mult cu prietenii lui și să bea alcool acasă. Ea a povestit cum într-o dimineață Stones s-a întors de la un cazino la ora 7 și a început să arunce cu bani în ea.

Cei doi s-au despărțit în noiembrie 2018 și pentru o vreme. Millie a rămas în casa de aproape 4 milioane de euro Ea s-a simțit urmărită și controlată de Stones, care putea să acceseze camerele video de supraveghere și să vadă cine intră și iese din casă.

John Stones i-a transmis la scurt timp că vrea să se mute cu Olivia Naylor și copilul ei în casa unde a stat cu fosta lui iubită. Până la urmă, Millie s-a mutat într-o altă casă, unde va putea locui pe cheltuiala jucătorului de la City, până când fetița lor va împlini 18 ani.

 

PAGINA ANTERIOARA