Fanii emisiunii prezentate de Andreea Mantea pe Kanal D au avut un șoc să vadă pe internet o poză deocheată cu vedeta lor favorită, Simina, împreună cu Lavinia (fostă concurentă de la puterea Dragostei) s-au lăsat pozate în timp ce făceau duș, iar instantaneul a ajuns rapid în mediul virtual. 

Ei bine, după ce au văzut poza cu preferata lor şi o altă urmaşă a Evei dezbrăcate, una lângă alta, unii susţinători au întrebat-o pe protagonista noastră dacă este atrasă de femei.

Până la urmă tânăra a răbufnit şi a scris un mesaj prin care a mărturisit care este adevărul din spatele fotografiei "fierbinţi" care face înconjurul internetului.

„A apărut o poză cu mine la duş. Nu mă simt în niciun fel. Recunosc, în poza respectivă sunt eu. A fost o joacă între fete. Ţin să precizez că nu îmi plac femeile. A fost pur şi simplu o joacă şi atât. Voi mă cunoaşteţi foarte bine şi cred că vă daţi seama că spun adevărul”, le-a spus Simina fanilor ei.

Frumoasa brunetă i-a rugat de asemenea pe cei care susţin alţi concurenţi din casă să nu îi mai înjure familia. Aici s-a referit în special la fanii lui Jador care, într-o perioadă, erau extrem de agresivi în scris cu fosta iubită a solistului.