Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetă de televiziune FACE RAVAGII pe internet cu formele sale APETISANTE! Are implanturi și SÂNI IMENȘI, dar vrea mai mult- FOTO
Vedetă de televiziune FACE RAVAGII pe internet cu formele sale APETISANTE! Are implanturi și SÂNI IMENȘI, dar vrea mai mult- FOTO

Vedetă de televiziune FACE RAVAGII pe internet cu formele sale APETISANTE! Are implanturi și SÂNI IMENȘI, dar vrea mai mult- FOTO

O vedetă TV din Rusia face ravagii pe internet, unde are obiceiul să posteze imagini cu ea îmbrăcată cât mai sumar și să se laude cu sânii imenși pe care îi are în dotare.

Margarita Kern s-a făcut cunoscută, după ce a participat la un reality show, difuzat de o televiziune rusească. Implanturile pe care le avea deja, au atras imediat atenția publicului, tânăra speranță afișându-și pieptul generos de fiecare dată când avea ocazia.

La scurt timp de la participarea în show-ul „Dom 2”, Margarita a pelat tot la televiziune, pentru a telespectatorii dacă mai are nevoie să-și mai facă o operație de mărire a sânilor sau nu. Emisiunea în care a apărut rusoaica a făcut valuri în țara ei natală.

„Mi-am făcut prima operație la sâni când aveam 20 de ani și amfăcut-o pentru iubitul meu. Apoi am continuat să-mi măresc sânii, dar doar pentru mine”, a declarat Margarita, care nu a dezvăluit și câte operații estetice și-a făcut de-a lungul timpului.

Deși implanturile mamare ale tinerei cântăresc acum de două ori mai mult decât greutatea maximă recomandată de medici, rusoaica ar vrea sâni mai mari.

Urmăriți imagini incendiare cu ea în galeria foto.