Exatlon

Exatlon. Toate episoadele

Exatlon România

Marisa Paloma, concurenta de la „Bravo ai stil! All Stars” care a obținut locul al treilea în competitivul concurs, se gândește să ia parte și ea la fenomenul Exatlon. Câștigătoarea sezonului doi al emisiunii „Bravo ai stil!” a fost întrebată dacă ia în calcul plecarea în Republica Dominicană.

„De când merg la sală mă simt mai nebună și este posibil să fac față și la Exatlon. Vreau să mă apuc din nou de facultate, de modă…. Eu cu acest plan am plecat la drum. Parcă nu aș vrea totuși să mă abat mult de la calea mea. Dar cine știe, sunt ambițioasă și muncitoare, așa că poate m-aș descurca”, a spus Marisa, conform B1.

Se pare că primul doritor pentru participarea la sezonul al doilea este nimeni altul decât designerul Cătălin Botezatu, în prezent jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”. El este cu adevărat nerăbdător să ajungă în Republica Dominicană.„Exatlon este un fenomen national! Vreau si eu sa merg acolo. M-am uitat, i-am sustinut pe Faimosi, nu am ratat nicio emisiune”.

Dar Botezatu nu este singurul membru al echipei „Bravo, ai stil!” care este gata pentru excursia către concurusl dur. Prezentatoare Ilinca Vandici ar putea să îl însoțească pe creatorul de modă peste mări și țări.

Te-ar putea interesa și: