Evenimentul Zilei > Actualitate > VEDETA care s-a „DEZBRĂCAT” de ruşine şi a dat cărţile pe FAŢĂ: „Sunt foarte BUNĂ la PAT. Pot să…”
VEDETA care s-a „DEZBRĂCAT” de ruşine şi a dat cărţile pe FAŢĂ: „Sunt foarte BUNĂ la PAT. Pot să…”

VEDETA care s-a „DEZBRĂCAT” de ruşine şi a dat cărţile pe FAŢĂ: „Sunt foarte BUNĂ la PAT. Pot să…”

Roxana Ciuhulescu, o vedetă care în ultima vreme a fost în centrul atenţiei din cauza unui divorţ, a dat la o parte ruşinea şi a vorbit deschis despre viaţa ei personală.

Este vorba chiar de Roxana Ciuhulescu, vedeta care deşi nu are nici măcar două luni de la divorţul de Mihai Ivănescu, şi-a găsit deja un alt iubit.


CITEŞTE ŞI: De-abia a DIVORŢAT şi deja are un nou IUBIT. Vedeta care a pus pe JAR lumea mondenă


„Este un subiect delicat, recunosc. mama mea, deşi n-a fost cel mai bun prieten al soţului meu sau mai bine zis invers, adică n-a fost o relaţie extraordinară. Soţul meu a mers pe vorba aceea: „soacră, soacră, poamă acră”. Mama întotdeauna m-a susţinut şi m-a ajutat şi mi-a arătat calea către ce este mai bine. M-a determinat să lupt mai departe, atât ea, cât şi fratele meu. Să trec peste, să uit, numai să merg mai departe. Dar când vezi că copilul tău suferă, se chinuie şi slăbeşte, pentru că anul trecut am slăbit foarte mult şi mi-am pierdut părul, am rămas aproape cheală într-o perioadă de 3-4 luni de zile, din cauza stresului… Am suferit şi atunci a trebuit să fac ceva”, spunea vedeta acum ceva vreme.

 

 

Roxana Ciuhulescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie făcută cu ea în dormitor. Frumoasa vedeta de televiziune era în pat, băgată sub plapumă şi dormea.

Dar nu asta este „problema”. Vedeta i-a făcut pe toţi să râdă cu descrierea pe care i-a atribuit-o fotografiei.

Aceasta a scris: „Sunt foarte bună în pat. Pot să…dorm zile întregi”. Se pare că Roxana s-a ţinut de şotii în ultima vreme şi a vrut să-şi facă fanii să zâmbească.

În cele din urmă, le-a urat urmăritărilor ei un weekend plăcut: „Super weekend să aveţi”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: