Cunoscută sub pseudonimul shAy, Shayene Victorio a devenit populară ca jucător profesionist de Counter Strike – un joc video foarte popular – după ce a câștigat numeroase competiții. În viața reală,  vedeta a fost condamnată la 116 ani de pușcărie după ce mai mulți clienți ai magazinului său virtual a acuzat-o că i-a înșelat.

Potrivit acuzațiilor, un număr de 118 persoane care au comandat diverse produse de pe site-ul deținut de Shayene Victorio nu și-au primit bunurile pentru care au plătit. Acuzațiile datează din perioada, 2013-2017, iar anchetatorii au susținut că și-ar fi înșelat clienții și astfel s-a ajuns la condamnare.

Sentința nu este definitivă și urmează să fie atacată cu apel. Dacă vedeta eSports va pierde, atunci va ajunge la închisoare dar, conform legislației braziliene nu va executa decât maximum 30 de ani.

De altfel, avocații vedetei sunt încrezători și spun că pedeapsa este exagerată, mai ales că frauda n-ar fi fost comisă de ea ci de fostul soți și tatăl acestuia care au și recunoscut.