Evenimentul Zilei > International > O vedetă susţine că a doborât RECORDUL MONDIAL pentru cele mai multe bilete vândute la un singur CONCERT
O vedetă susţine că a doborât RECORDUL MONDIAL pentru cele mai multe bilete vândute la un singur CONCERT

O vedetă susţine că a doborât RECORDUL MONDIAL pentru cele mai multe bilete vândute la un singur CONCERT

Vasco Rossi este o legendă a rockului din Italia susţine că un concert al său a doborât recordul mondial pentru cele mai multe bilete vândute.

Artistul spune că la ultimul său concert s-au vândut în jur de 220.000 de bilete, doborând astfel recordul mondial de 198.000 de bilete vândute.

Rossi, 65 de ani, a susţinut sâmbătă seara un concert în aer liber la Modena pentru a sărbători 40 de ani de la lansarea primului său single.

“Bine aţi venit la concertul fără sfârşit! Bine aţi venit într-o legendă, la un record mondial!", a declarat rockerul în deschiderea spectacolului, după ce a survolat cu un elicopter mulţimea venită să-l asculte.

Recordul anterior a fost stabilit la un spectacol al formaţiei norvegiene A-ha, desfăşurat în 1991 pe stadionul Maracana din Rio.

Potrivit agerpres.ro, Cartea Recordurilor nu a certificat încă dacă Rossi a doborât acest record.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.