Evenimentul Zilei > Monden > Ce vedetă CELEBRĂ a mai fost cuprinsă de necruţătoarea CELULITĂ? FOTO în articol
Ce vedetă CELEBRĂ  a mai fost cuprinsă de necruţătoarea CELULITĂ? FOTO în articol

Ce vedetă CELEBRĂ a mai fost cuprinsă de necruţătoarea CELULITĂ? FOTO în articol

Este una dintre cele mai sexy latino de la Hollywood. În ciuda faptului ca la 42 de ani Eva Longoria este într-o formă de excepţie, numai că suferă de cel mai mare coşmar al femeilor- celulita.

Eva Longoria a fost surprinsă de paparazzi la plaja, în Marbella, Spania. Frumoasa actriţă latino se mândreşte cu formele sale sexy, însa în ciuda tututor tratamentelor şi cremelor scumpe pe care le foloşeste, şi pe posteriorul şi picioarele ei sunt urme vizibile de celulita.

Deşi are un abdomen plat, de curând Eva a trebuit să dezmintă nişte zvonuri legate de o eventuală sarcină: "Am văzut câteva fotografii cu mine, din vacanţa în care par chiar grasă. Toata lumea spune că sunt gravidă, dar nu sunt! Am intoleranta la lactoza!" le-a mărturisit amuzată actriţa fanilor ei.

Starul din NEVESTE DISPERATE (difuzat şi la noi), a mărturisit că şi-ar dori sa mai aibaă silueta de acum 20 de ani. Într-un interviu acordat pentru Daily Mail Australia, Eva Longoria a declarat: "Îmi place la 42 de ani, dar vreau corpul de la 20 de ani".

Eva Longoria a devenit cunoscută la nivel international dupa ce a câştigat Miss Corpus Christi în 1998, iar după apariţia în  celebrul serial The Young and The Restless hispanica a primit rolul lui Gabrielle Solis în Desperate Housewives, cu ajutorul căruia s-a transformat într-un star internaţional, titrează perfecte.md.

 

Eva Longoria în vacanţă, Spania