Evenimentul Zilei > Monden > Vedeta care vorbește de a doua sarcină a fost infectată! Ce spun medicii despre riscul unei noi sarcini!
Vedeta care vorbește de a doua sarcină a fost infectată! Ce spun medicii despre riscul unei noi sarcini!

Vedeta care vorbește de a doua sarcină a fost infectată! Ce spun medicii despre riscul unei noi sarcini!

Frumoasa Adelina Pestrițu ar putea fi însărcinată cu al doilea copil, iar asta a deschis deja subiecte de discuție în presa de cancan.

Deși se spune că ar fi nou însărcinată, Adelina Pestrițu nici nu neagă dar nici nu confirmă acest fapt. Încă nu este clar dacă infecția cu noul coronavirus pe care a avut-o în luna septembrie a făcuto pe Adelina Pestrițu să renunțe la visul de a mai avea un copil, cel puțin pentru moment.

Zilele trecute vedeta a postat pe Instagram o poză cu fina ei de numai un an, alături de un mesaj în care le spune fanilor că se gândește serios să îi facă lui Zeny un frățior. Fanii vedetei nu au rămas indiferenți, și a postat răspunsuri prin care o îndeamnă să se grăbească. „Cât de frumos! Binecuvântările cerești sa cadă peste voi! Hai și cu frățiorul!”, „Da, bine gândit’, sau „Să vă trăiască și hai cu frațioara‘, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Adelina este măritată cu Virgil Șteblea, și sunt împreună de câțiva ani de zile. Acum doi ani, vedeta a născut o fetiță, pe care a botezat-o Zenaida. La un interviu de la un post de televiziune, vedeta a spus că și-ar dori să aibă o familie compusă din patru persoane, iar de aici bursa zvonurilor a explodat. “Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a spus vedeta.

A fost infectată

Adelina Pestrițu a fost infectată cu noul coronavirus chinezesc, iar acest lucru nu este tocmai bine pentru o femeie însărcinată. Faptul că vedeta a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus a produs stupoare în showbiz-ul românesc.

Potrivit unor apropiați, Adelina Pestrițu a contractat virusul SARS-CoV-2 după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este infectată. Vedeta a rămas fără gust și fără miros și a decis să-și facă testul pentru COVID-19, notează Cancan.ro.

„Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis. Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros.

Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting. M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.